Connect with us

technokrata

Nero 7 – CD/DVD-írás magyarul

Laptop

Nero 7 – CD/DVD-írás magyarul

A közkedvelt CD- és DVD-író alkalmazás legújabb (magyar nyelvű) változata már kipróbálható.

A 7-es Nero Burning Rom (letöltés itt) alapvető újdonságai közé tartozik a jelenlegi DVD-knél sokkal nagyobb tárkapacitást kínáló Blu-ray korongok támogatása. Nem feledkeztek meg a régebbi szabványok supportjáról sem: mind a DVD-R, mind a DVD+R kétrétegű (dual layer) korongokat támogatja az alkalmazás. Szintén fontos változás, hogy immár az úgynevezett Lightscribe technológiát is ki lehet használni a szoftverrel, azaz – ha erre a meghajtónk képes és a belehelyezett média támogatja – az íróval lehet feliratozni a lemezeket, ahelyett, hogy alkoholos filccel vagy matricával kellene bajlódnunk. Támogatja az 5.1-es és 7.1-es hangrögzítést (természetesen csak akkor, ha a technikai feltételek adottak), szerkesztést és keverést; képes HD-s (High Definition) videofile-ok capture-ére, szerkesztésére és exportálására stb.

A nemrég megújult változat az első olyan komplett multimédiás csomag, amely mind a lejátszás, mind a készítés tekintetében támogatja az Advanced Video Codec High Definition, azaz az AVCHD szabványt. A Sony és a Panasonic közös munkájával létrehozott formátum egy MPEG-4-es AVC (H.264) videokodek, ami egyszerre teszi lehetővé a nagymértékű tömörítést és a különösen jó minőséget.

Ez a változat nem csak az optikai lemezek írására képes, hanem számos egyéb, a CD-k, DVD-k kezelésével, multimédiás feladatokkal kapcsolatos tevékenységek elvégzésére használható. A csomagban a következő szoftvereket találjuk: Nero Mobile, Nero Sipps, Nero Home, Nero Scout, Nero StartSmart, Nero Burning ROM, Nero Express, Nero Wave Editor, Nero SoundTrax, Nero SoundBox, Nero Vision, Nero Recode, Nero ShowTime, Nero MediaHome, Nero PhotoSnap, Nero PhotoShow Express, Nero Cover Designer, Nero ToolKit, Nero BackItUp, InCD, Nero ImageDrive.

A legfrissebb, 7.10.1.0-s kiadás magyar és angol nyelvű változata egyaránt letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp