Connect with us

Hatalmas, 19 colos notebook a Samsungtól

Laptop

Hatalmas, 19 colos notebook a Samsungtól

Ha nagyon kell, akár még hordozható is.

Nagy hátránya a noteszgépeknek, hogy a könnyű hordozhatóság miatt a gyártók igyekeznek kicsire kreálni a készülékeket – ennek egyik legfontosabb eszköze az asztali kijelzőkhöz képest kisebb méretű LCD alkalmazása. A Samsung azonban nemrég egy olyan laptopot jelentett/mutatott be, amiben semmilyen kompromisszumot nem volt hajlandó megkötni: a Sens G25-ös elképesztően nagy, 19 colos képátlójú folyadékkristályos monitorral rendelkezik. Természetesen a készüléket az asztali PC-k leváltásáról gondolkodók számára készítette a vállalat.

A nagy méret előnye, hogy nem kell szűkre szabott billentyűzet használatára kényszeríteni a felhasználót. Jelen esetben ez azt jelenti, hogy a vásárló egy komplett klaviatúrát kap, vagyis nem hiányzik a numerikus keypad sem. Emellé hét darab 2.0-s USB port jutott, tehát ha a tulajdonos mégis külső billentyűzetet szeretne használni, az sem jelenthet gondot. További előnye, hogy nem kell külső tápegység a működéséhez, azt a Samsung mérnökei a készülék házába tervezték.

Egyelőre nem sokat lehet tudni a notebook belsejében lapuló elemekről – mindössze a háttértár összkapacitása látott napvilágot. Minden valószínűség szerint két winchester alkalmazásával képes a Sens G25-ös 320 GB-nyi adat eltárolására. A minden bizonnyal nem keveset fogyasztó számítógép körülbelül 1100 dolláros indulóártól kapható – valószínűleg először csak Japánban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő