Connect with us

technokrata

Ráncfelvarráson az Apple MacBook

Laptop

Ráncfelvarráson az Apple MacBook

Gyorsabb Intel Core 2 Duo processzorok, 1 GByte tár és nagyobb merevlemezek minden új MacBook modellben.

Az Apple ma bemutatta 1 hüvelykes vastagságú MacBook mobil számítógép termékcsaládjának legújabb modelljeit, melyek a korábbi változatokhoz képest gyorsabb Intel Core 2 Duo processzorokat, alapkiépítésben 1 GByte RAM tárat és nagyobb merevlemezeket tartalmaznak. A 13”-es szélesvásznú képernyő köré épülő MacBook három modellje kapható: a 2,0 és 2,16 GHz-es fehér, illetve a 2,16 GHz-es fekete változatban. A beépített iSight kamera bárhonnan lehetővé teszi a videó-konferencia kialakítását, akár mobil Internet kapcsolaton keresztül is, az előre telepített iChat AV szoftvernek köszönhetően; valamint például videós naplóbejegyzések felvételét az iMovie programmal.

A mobil életmód igénybevételeit szem előtt tartva tervezett MacBook tápegysége a mágneses elvű MagSafe csatlakozóval van ellátva, így ha valaki beleakad a vezetékbe, a számítógépet nem rántja le az asztalról. A legutolsó generációs 802.11n szabvány szerinti vezeték nélküli hálózati csatolót tartalmaz, mely a 802.11g rendszerek adatátviteli sávszélességének ötszörösét, hatósugarának kétszeresét teszi elérhetővé.

A hamarosan az üzletekbe kerülő új MacBook modellek előre telepítve tartalmazzák az iLife ’06 szoftver-csomagot, melynek részei az iPhoto, iMovie HD, iDVD, GarageBand és iWeb digitális életstílus-programok. A MacBook a Mac OS X 10.4.9 verzióval kerül forgalomba, mely egyebek között tartalmazza a Safari, Mail, iCal, iChat AV, Front Row és Photo Booth programokat is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle