Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kipróbálható a Windows Server Longhorn

Laptop

Kipróbálható a Windows Server Longhorn

Az első, nyilvánosan elérhető tesztverzió.

A Beta 3 verzió lehetőséget nyújt a tesztelők számára, hogy megismerjék a termék új rendszer-felügyeleti, biztonsági és hálózatkezelési tulajdonságait.

A Windows Server „Longhorn” az alapoktól épül fel, azon szempontokat szem előtt tartva, hogy a mindennapi ügyintézési feladatok automatizálásával enyhítse a nyomást, javítsa a biztonságot, és több munkát tudjunk elvégezni rövidebb idő alatt. Egy belső tanulmány szerint a cégek a számítástechnikára fordított költségvetésének 70 százalékát költik a rendszer felügyeletével kapcsolatos aktivitásokra. Ez is azt jelzi, hogy rendkívül nagy az igény az olyan szolgáltatások egyszerű megvalósítására, mint a helpdesk, az infrastruktúra elemek működésének ellenőrzése, és a rendszerek frissítésének koordinálása. A Windows Server „Longhorn” új tulajdonságainak, például a Server Managernek, a Server Core installációs opciónak, a Windows PowerShellnek, a IIS 7.0-nak, a UEFI 2.0 (Unified Extensible Firmware Interface) támogatásnak és az Active Directory Federation Services szerepkörnek köszönhetően csökkenhetnek az infrastruktúra karbantartási és szervizelési költségei, miközben növelhető a rendszer biztonsága és a megbízhatósága.

Az üzleti adatokhoz való biztonságos távoli hozzáférés manapság már elengedhetetlen ahhoz, hogy üzleti tevékenységünk hatékony maradjon. A Windows Server „Longhorn” Failover clustering (feladatátvevő fürtözés), dynamic partitioning (dinamikus partíciókezelés) és auto-tuning networking (hálózatforgalom-optimalizálás) képességei automatikusan optimalizálják a rendszererőforrásokat, beleértve a memóriát és az adatforgalmat, így biztosak lehetünk abban, hogy a felhasználók a vállalat hálózatához folyamatos hozzáféréssel rendelkeznek. A Beta 3 verzióban a Terminal Services Easy Print vagy a Terminal Services Session Broker új funkciók biztosítanak egyszerűbb nyomtatást és jobb hozzáférést a Terminal Services Gateway-en keresztül.

A Windows Server „Longhorn” Beta 3 változata a tegnapi naptól érhető el. A Windows Server “Longhorn” RTM változata 2007 második felében jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés