Connect with us

technokrata

Kipróbálható a Windows Server Longhorn

Laptop

Kipróbálható a Windows Server Longhorn

Az első, nyilvánosan elérhető tesztverzió.

A Beta 3 verzió lehetőséget nyújt a tesztelők számára, hogy megismerjék a termék új rendszer-felügyeleti, biztonsági és hálózatkezelési tulajdonságait.

A Windows Server „Longhorn” az alapoktól épül fel, azon szempontokat szem előtt tartva, hogy a mindennapi ügyintézési feladatok automatizálásával enyhítse a nyomást, javítsa a biztonságot, és több munkát tudjunk elvégezni rövidebb idő alatt. Egy belső tanulmány szerint a cégek a számítástechnikára fordított költségvetésének 70 százalékát költik a rendszer felügyeletével kapcsolatos aktivitásokra. Ez is azt jelzi, hogy rendkívül nagy az igény az olyan szolgáltatások egyszerű megvalósítására, mint a helpdesk, az infrastruktúra elemek működésének ellenőrzése, és a rendszerek frissítésének koordinálása. A Windows Server „Longhorn” új tulajdonságainak, például a Server Managernek, a Server Core installációs opciónak, a Windows PowerShellnek, a IIS 7.0-nak, a UEFI 2.0 (Unified Extensible Firmware Interface) támogatásnak és az Active Directory Federation Services szerepkörnek köszönhetően csökkenhetnek az infrastruktúra karbantartási és szervizelési költségei, miközben növelhető a rendszer biztonsága és a megbízhatósága.

Az üzleti adatokhoz való biztonságos távoli hozzáférés manapság már elengedhetetlen ahhoz, hogy üzleti tevékenységünk hatékony maradjon. A Windows Server „Longhorn” Failover clustering (feladatátvevő fürtözés), dynamic partitioning (dinamikus partíciókezelés) és auto-tuning networking (hálózatforgalom-optimalizálás) képességei automatikusan optimalizálják a rendszererőforrásokat, beleértve a memóriát és az adatforgalmat, így biztosak lehetünk abban, hogy a felhasználók a vállalat hálózatához folyamatos hozzáféréssel rendelkeznek. A Beta 3 verzióban a Terminal Services Easy Print vagy a Terminal Services Session Broker új funkciók biztosítanak egyszerűbb nyomtatást és jobb hozzáférést a Terminal Services Gateway-en keresztül.

A Windows Server „Longhorn” Beta 3 változata a tegnapi naptól érhető el. A Windows Server “Longhorn” RTM változata 2007 második felében jelenik meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek