Connect with us

technokrata

Microsoft Samsung összefonódás

Laptop

Microsoft Samsung összefonódás

Nőhet a kompatibilitás a szórakoztató- és a számítástechnikában.

A Samsung Electronics valamint a Microsoft bejelentette legújabb megállapodását, amelynek értelmében a két vállalat kölcsönösen használhatja egymás szabványait. 2006-ban az Egyesült Államokban a Samsung volt a legnagyobb szabványkérelmező, egyúttal egyike az USA legtöbb szabvánnyal rendelkező vállalatainak. A megállapodástól a Samsung és a Microsoft egyaránt azt reméli, hogy a termékfejlesztési folyamataik felgyorsulnak.

A megállapodás részeként a Samsung hozzáférést kap a Microsoft szabványaihoz, amelyeket már meglévő és fejlesztés alatt lévő termékeiben is felhasználhat. A Samsung új számítástechnikai termékei, set-top boxai, digitális médialejátszói, kamkorderei, televíziói, nyomtatói és háztartási berendezései már az új együttműködés eredményei alapján készülnek. Ezekben a termékekben használhatók lesznek a Microsoft fejlesztései a megfelelő szoftverek alkalmazásával, és a Samsung törekszik a linuxos közösség támogatására is.

Hasonlóképpen a Microsoft is hozzáférhet a Samsung szabvány portfóliójához a digitális média és a számítástechnikai termékek terén. A megállapodás pénzügyi háttere a vállalatok üzleti titkát képezi, de mindkét fél anyagi kompenzációt is kap a szabványok használatáért.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek