Connect with us

technokrata

Hight-tech lézeres egér a Microsofttól

Laptop

Hight-tech lézeres egér a Microsofttól

Microsoft Wireless Laser Mouse 8000.

Megjelent a Microsoft új egere, ami lézer technológiájának köszönhetően megelőzi a klasszikus optikai és lézer egereket – rendkívül gyorsan reagál minden egyes kézmozdulatra, így még precízebb kurzormozgást tesz lehetővé. Külső szempontjából markáns a megjelenése, elegáns, alumínium bevonatú vázzal rendelkezik.

A Wireless Laser Mouse 8000 2,4 GHz-es Bluetooth technológiával működik, aminek hatósugara 10 méter. Intelligens technológiájának köszönhetően számítógépekkel zsúfolt környezetben is tökéletesen használható, mivel kiküszöböli az interferenciát. Az egérhez egy mini-Bluetooth adóvevő tartozik, ami Windows programon fut és bármilyen kompatibilis USB porthoz közvetlenül csatlakoztatható.

Újdonság az egéren található töltöttségi állapotjelző, ami folyamatosan tájékoztatás nyújt az akkumulátor állapotáról, így pontosan látható, mikor szorul töltésre az eszköz. A Quick-Charge funkció lehetővé teszi az akkumulátor teljes felöltését, ami után az egér akár egy hétig is üzemképes.

Az eszköz kezelését megkönnyíti a négy irányba mozgatható görgető billentyű és az öt programozható gomb, amelyet minden felhasználó saját igényeinek megfelelően tud beállítani, a kívánt programok, fájlok vagy honlapok könnyebb elérése érdekében. Az Instant Viewer segítségével, egy gombnyomással az összes nyitva lévő ablakot a tálcára tudjuk helyezni. A Zoom funkciónak köszönhetően pedig egy kattintással ki tudjuk nagyítani a képernyő bármely pontját.

A Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 ajánlott fogyasztói ára: 21.990 Ft.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák