Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft frissítés a lassú Outlookhoz

Laptop

Microsoft frissítés a lassú Outlookhoz

Gyorsabbá válhat a redmondi levelezőkliens egy patch-től.

Pár napja jelentette be a Microsoft, hogy kiadott egy frissítést az Outlook 2007-hez, melyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy a sok felhasználó által kifogásolt sebességen javítsanak. A mintegy 8,3 MB-os update telepítését követően felgyorsulhat az Exchange e-mailszerverről való elektronikus levél letöltés, de nem csak itt történt előrelépés. Amint azt Jessica Arnold, az Outlook programmenedzsere elmondta, a frissítés megoldást jelenthet az üzenetek törlésekor vagy másik mappába való másolásakor jelentkező akadásra is.

Akit még ez sem győzött meg a használatba vételről, annak itt van még egy érv: az update gyorsabbá teszi az üzenetek közötti váltás sebességét, valamint az egész program, azaz az Outlook 2007 indítása is fürgébbé válik. „Nem mondhatom, hogy 100 százalékig megoldottuk a késleltetési problémákat, de a felhasználók nagy fejlődést tapasztalhatnak.” – mondta Arnold.

A fenti jelenségeket az Office 2007-es kiadását követően szinte azonnal elkezdték jelezni a Microsoftnak a felhasználók – úgy látszik, a szoftveróriásnak kellett hozzá fél év, hogy a tavaly novemberi debütálást követően nagyjából rendezze ezt az adósságát. Az update innen letölthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés