Connect with us

technokrata

Laptoptöltés útközben

Laptop

Laptoptöltés útközben

Az APC Universal Notebook Battery hosszabb használati időt biztosít a mobil felhasználóknak utazásaik során.

A Universal Notebook Battery 50 termék további 4 óra működési időt biztosít a laptopoknak, modelltől és teljesítmény-beállításától függően. Súlya alig haladja meg a fél kilogrammot, így az Universal Notebook Battery 50 könnyen elfér egy laptoptáskában vagy a számítógép melletti szűk helyeken, például egy repülőgép lehajtható asztalán. A Universal Notebook Battery 70 olyan, vékony külső akkumulátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen elférjen egy laptop alatt, és a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 6 óra működési időt biztosítson. Az integrált USB-port 5 V-os áramforrást biztosít az USB-kimenetű mobil eszközökhöz.

A Universal Notebook Battery 90 termék a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 8 óra működési időt biztosít, és kicsi helyigényének köszönhetően a laptop alá helyezhető. Két USB-port 5 V-on keresztül biztosítja az áramellátást az USB-kimenetű mobil eszközökhöz, ami lehetővé teszi, hogy további fontos kiegészítőket, például egy Apple iPod és BlackBerry eszközt láthasson el árammal vagy tölthessen fel. Az Universal Notebook Battery 90 emellett egy LCD-t is tartalmaz, amely segítségével figyelemmel követheti a felhasználó az akkumulátor kapacitását, az újratöltési időt és az akkumulátor terhelését, valamint a bemeneti és kimeneti feszültséget is.

A könnyen beállítható és használható APC univerzális laptop-akkumulátorok a legtöbb vezető számítógépmárkával kompatibilisek, és lehetővé teszik a felhasználók számára a megfelelő feszültség kiválasztását. A laptop-akkumulátorok a bemeneti/kimeneti áramellátási csatlakozó segítségével, az APC Universal Power Adapter vagy az eredeti, gyártó által szállított adapter használatával tölthetők és működtethetők. Az APC Universal Notebook Battery 70 és 90 modellek lítium-polimer akkumulátorcellákat tartalmaznak, ami nagyobb áramsűrűséget biztosít a hagyományos lítium-ion cellákhoz képest, így az akkumulátorok ideálisak hosszú üzleti utakra vagy a laptop akkumulátorának töltésére olyankor, amikor nem áll rendelkezésre hálózati áram.

Az új akkumulátorok használhatók önállóan is, de kompatibilisek az Universal Power Adapter töltővel és az APC Power Ready laptoptáska-termékcsalád minden tagjával. A Universal Power Adapter töltő a repülőgépeken és gépjárműveken elhelyezett, vagy bármilyen váltóáramú aljzaton keresztüli áramellátáshoz csatlakoztatva használható. Az adapter a laptop mellett USB-porton és elosztókábelen keresztül egyidejűleg két másik eszközt is el tud látni árammal, például mobiltelefont, PDA-t vagy MP3-lejátszót. A termék feszültségválasztó kapcsolóval van ellátva. Az APC Power Ready laptoptáska termékcsaládba tartozó termékek speciális zsebekkel vannak felszerelve a mobil eszközök tárolására, és kábelvezetőket tartalmaznak a töltőkábelek elrejtésére. Az APC Power Ready laptoptáskái segítségével az ügyfelek minden mobil eszközüket folyamatosan töltve, rendszerezve és könnyen elérhető módon tarthatják utazásaik során.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle