Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba: vistás notebookok Magyarországon

Laptop

Toshiba: vistás notebookok Magyarországon

Hétfőtől a boltokban a vistás Toshiba noteszgépek.

2006 folyamán a Toshiba összesen 23 000 noteszgépet értékesített Magyarországon és ezzel 9%-os piaci részesedést ért el. Az idei évre a noteszgépek piacán a vállalat 50%-os növekedést tervez, amely számítógépek 75%-a pedig becsléseik szerint már Windows Vistával kerül eladásra.

A Toshiba Satellite A100-011 noteszgép Vista Home Premium operációs rendszerrel kerül forgalomba. Az OS kihasználja a Satellite A100-011 Nvidia GeForce Go 7600 grafikus vezérlőjében rejlő lehetőségeket, így a felhasználók utazás közben is élvezhetik az elegáns Windows Aero felhasználói felületet és a háromdimenziós grafikai megjelenítés élményét, valamint az új multimédiás lehetőségeket. Egy 1,83 GHz-es Intel Core 2 Duo T5600 processzor dolgozik kis notebookban

A noteszgép a nagy felbontású HD to Go Toshiba-technológián alapuló, 15,4 colos TruBrite képernyővel és a beépített vezetékes, illetve vezeték nélküli internet kapcsolatot (WLAN, Bluetooth) is lehetővé tevő megoldásokkal rendelkezik, a Vista Home Premium DVD szerkesztőjével összeállított felvételeket pedig a kétrétegű lemezeket is kezelő, SuperMulti DVD íróval rögzíthetjük.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés