Connect with us

technokrata

HP ProCurve: a jövő hálózata

Laptop

HP ProCurve: a jövő hálózata

Újgenerációs hálózati megoldások a HP-től.

A HP ProCurve Networking üzletága Adaptive Networks néven a szomszédos Ausztriában megrendezett ITnT szakkiállításon mutatta be terveit és elképzelését a jövő hálózati megoldásairól. Ezeknek a hálózatóknak adaptívaknak, azaz alkalmazkodóknak kell lenniük, alkalmazkodniuk a felhasználók, az alkalmazások és a szervezetek igényeihez.

Az Adaptív Networks koncepciót követő hálózatok lehetővé teszik a vállalkozásoknak, hogy maradéktalanul megvalósítsák az informatikai kezdeményezéseiket, miközben a hálózataikat stratégiai fontosságú erőforrásokká formálják át. Ennek a folyamatnak az elősegítésére a ProCurve olyan, szabványokon alapuló termékeket kínál az ügyfeleknek, amelyek megerősítik a biztonságot, növelik a termelékenységet és csökkentik a bonyolultságot a szervezeten belül.

Az Adaptive Networks a ProCurve jelenlegi, nagyvállalati hálózati architektúrájára, az Adaptive EDGE Architecture-re épül, amelyet már több ezer ügyfél állított üzembe.

˝Több, mint öt évvel ezelőtti első bejelentése óta az Adaptive EDGE Architecture folyamatosan növekvő sikert hozott mind nekünk, mind pedig az ügyfeleinknek˝ – állapította meg John McHugh alelnök, ProCurve Networking by HP vezérigazgatója. ˝Az Adaptive Networks stratégiával olyan egyértelmű utat mutatunk az alkalmazás bevezetéshez, amely nem áldozza fel az egyszerű használatot, a kiváló birtoklási költséget, sem pedig a meglévő lehetőségeket˝.

Alkalmazkodni a felhasználókhoz
Ahhoz, hogy a hálózat megfelelően alkalmazkodjon a felhasználókhoz, a hálózatnak ismernie kell az adott felhasználó személyazonosságát és eszközigényét ahhoz, hogy személyre szabva jelenítse meg és biztosítsa az erőforrásokat, és kínálja fel a lehetőségeket. Ez a személyre szabottság előnyös mind a felhasználónak, mind pedig a szervezetnek, mert következetes hálózati környezetet nyújt az irodában, a szállítónál vagy bármely távoli helyszínen, függetlenül a vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolódási módtól.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle