Connect with us

technokrata

Új Microsoft egér és billentyűzet – vezetékek nélkül

Laptop

Új Microsoft egér és billentyűzet – vezetékek nélkül

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000.

Február végén kerül a polcokra a Microsoft új vezeték nélküli desktopja. A Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 névre hallgató billentyűzet és egér kombináció megjelenésében is merőben új; futurisztikus design és a felhasználók számára fontos praktikumok jellemzik.

Az ultra vékony, mindössze 2,5 cm vastagságú billentyűzet számos extra funkciót kínál használóinak, amelyek között megtalálható például a Media Center gomb, a zenei és képi fájlok azonnali lejátszásának lehetőségével, a Windows Start gomb, amellyel a Windows Start menübe léphetünk, vagy a Gadget gomb, ami lehetővé teszi a leggyakrabban használt alkalmazások gyors elérését. Mindemellett a klaviatúrán a Windows Vistához kapcsolódó gombok egy sor tovább funkció elérését teszik lehetővé, például azonnali kapcsolódást a Windows Live Messengerhez, és onnan azonnali videohívás kezdeményezését.

A csomaghoz tartozó egér szintén a legmodernebb technológiát képviseli, a vezetékek nélküli szabadságon kívül ugyanis újratöltési lehetőséget biztosít használójának, és a Bluetooth-os kapcsolat révén lehetővé teszi a távolról – akár 10 méterről – történő használatot is. A készülék körülbelül 40 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek