Connect with us

Hirdetés

technokrata

Optimalizált Nvidia driverek

Laptop

Optimalizált Nvidia driverek

Nagyobb teljesítmény, jobb képminőség.

Az Nvidia Forceware driverei a cég által készített kártyákból hivatott kisajtolni a maximális teljesítményt. Vannak, akik szerint e téren nem végzett, végez tökéletes munkát a távol-keleti vállalat, ezért saját meghajtóprogramot készítenek. Ilyen például az NGO Nvidia Optimized Driver, melynek legújabb, 1.9792-es változata (letöltés itt) a minap jelent meg. Fejlesztői a 97.92-es Forceware meghajtóprogramot vették alapul, és ezt változtatták meg olyan módon, hogy még nagyobb teljesítményt kaphasson a felhasználó, szebb képminőség mellett.

Mivel a program fejlesztői az Nvidiától független céget képviselnek (NGOHQ.com), ezért a videokártya fejlesztő vállalat nem vállal, nem is vállalhat kezességet azért, hogy a driver hibátlanul fog működni – a programot tehát mindenki csak saját felelősségére telepítse. Hivatalos technikai támogatás a fentiekből kifolyólag szintén nem jár a meghajtószoftverekhez.

Még egy fontos tényező: az 1. 9792-es változat sem támogatja a DirectX 10-et, hiszen az alap Forceware driver szintén nem rendelkezik (még) ezzel a képességgel. Támogatja viszont a G80-as GPU-ra alapuló videokártyákat (Geforce 8800GTS, GTX), illetve immár a 7950GTX-et is. Ezenfelül a felbontásészlelési hibát kijavították a fejlesztők.

A szoftver letölthető gyors Download adatbázisunkból.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés