Connect with us

technokrata

Údonság: lapos mini egér a piacon

Laptop

Údonság: lapos mini egér a piacon

Lapos, kicsi, 2 gomb van rajta és elfér a notebook PC kártya foglalatában.

A gyártók ugyan a notebookok esetében már gondoltak arra, hogy könnyítik a hordozhatóságot és megalkották a touchpadet, de az emberek többsége még mindig szívesebben nyúl az egér után, vagy nyúlna de elfelejti magával vinni azt. Az eddigi egereknek azonban volt egy nagy hibájuk. Bármennyire is sokat tudtak, akkor is extra helyet foglaltak – erre kínál szokatlan megoldást a HP.

A HP lapos mini egere a PC-kártya foglalatban tárolható vezeték nélküli optikai egér, amely Bluetoothon keresztül csatlakozik, és mind a notebook touchpad, mind pedig a “hagyományos” USB optikai egér funkcióit egyesíti magában. A HP Bluetooth PC Card Mouse kényelmesen tárolható a PC kártya foglalatban, akkor használhatjuk, amikor csak kedvünk tartja, valamint ha az ember folyton a gépében tárolja, csökken az esély, hogy elfelejti magával vinni. Sőt mi több, amíg a foglalatban van, addig is folyamatosan töltődik az akkumulátor, teljes feltöltöttség mellett pedig akár 10 órán keresztül folyamatosan használható. Mivel a miniegér egyszerre tárolható és tölthető a notebookban, így nincs szükség arra, hogy külön vezetékes vagy optikai egeret vigyünk magunkkal, ezzel pedig jelentős helyet spórolhatunk meg.

A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a lapos miniegér nem igényli kábelek sokaságát, és ha egyszer már kapcsolatot létesített a számítógéppel, akkor attól kezdve automatikusan felismeri a gép minden egyes használatkor. Az eszköz minden HP üzleti notebookkal és asztali géppel kompatibilis, a PC-kártya foglalat és a beépített Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével.

Jellemzői
– Méret: 86x54x5 mm
– Tömeg: 41 g
– Hatótávolság: maximum 10 méterSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák