Connect with us

technokrata

Ingyen mobiltelefonálás az Asus-szal

Laptop

Ingyen mobiltelefonálás az Asus-szal

Skype telefont mutatott be a távol-keleti gyártó.

Az AiGuru S2 egy vezeték nélküli USB Internet telefon Skype szoftver, Windows Vista SideShow, Apple iTunes és Windows Media Player támogatással. Az AiGuru S2-ben valóra válik az ASUS három legfontosabb designnal kapcsolatos koncepciója – stílus, kényelmes használat és a PC alkalmazásainak vezeték nélküli használata, mely lehetővé teszi, hogy felhasználója ne legyen PC-jéhez vagy laptopjához kötve. A különleges vékony kialakítás, a csillogó színes kijelző és a nagyszerű billentyűzet az AiGuru S2-őt egy bárhol kényelmesen használható eszközzé teszi, tekintet nélkül arra, hogy a számítógép hol található. A működéshez mindössze egy szélessávú Internet kapcsolat szükséges.

Az AiGuru S2 egyszerűsített menürendszerrel és felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik. Az alap Skype jellemzők mellett az AiGuru S2 lehetővé teszi a személyes információk és névjegyzék kezelését. Láthatók továbbá a hívó fél adatai, fotója és Skype azonosítója is a bejövő híváskor. Mobil zenehallgatáshoz is használható az AiGuru S2, mely öt EQ móddal rendelkezik, így támogatja PC-n tárolt zene lejátszását Wi-Fi átvitelen keresztül. A Windows Vista SideShow támogatás pedig lehetővé teszi, hogy az AiGuru S2 billentyűzetével hozzáférjünk a számítógépen található e-mailjeinkhez.

Az ASUS emellett bemutatta Skype támogatással rendelkező alaplap családját is, így azok, akik az otthoni összeszerelést választják, dönthetnek úgy is, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli telefonjaikat alakítják át többfunkciós Skype telefonná. A TA-CP600/400 telecom adapter kártya vagy a M2N/TeleSky, P5B/TeleSky és P5LD2 SE alaplapok telepítése után a felhasználó hagyományos telefonját Skype telefonná alakíthatja és ingyen Skype hívásokat kezdeményezhet online, alacsony díjú hívásokat indíthat, a mobiltelefonszámmal rendelkezők használhatják a SkypeOut funkciót vagy fogadhatnak hívásokat a SkypeIn segítségével. Konferenciabeszélgetések, hívásvárakoztatás, gyorstárcsázás és 3 módú telefonálási funkciók szintén mind elérhetőek. A TA-CP600 támogat olyan funkciókat is, mint a hívástovábbítás, így elkerülhetőek a nem fogadott hívások. A szélessávú Internet kapcsolat megléte az egyetlen alapkövetelmény.

Az új ASUS AiGuru S2, TA-CP600/400, M2N/TeleSky, P5B/TeleSky és P5LD2 SE alaplapok Skype támogatással 2007 első negyedévétől lesznek megvásárolhatók.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda
P30 Pro

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett a legjobb kamerás okostelefon

2019. november 13. szerda

Dotkom