Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen mobiltelefonálás az Asus-szal

Laptop

Ingyen mobiltelefonálás az Asus-szal

Skype telefont mutatott be a távol-keleti gyártó.

Az AiGuru S2 egy vezeték nélküli USB Internet telefon Skype szoftver, Windows Vista SideShow, Apple iTunes és Windows Media Player támogatással. Az AiGuru S2-ben valóra válik az ASUS három legfontosabb designnal kapcsolatos koncepciója – stílus, kényelmes használat és a PC alkalmazásainak vezeték nélküli használata, mely lehetővé teszi, hogy felhasználója ne legyen PC-jéhez vagy laptopjához kötve. A különleges vékony kialakítás, a csillogó színes kijelző és a nagyszerű billentyűzet az AiGuru S2-őt egy bárhol kényelmesen használható eszközzé teszi, tekintet nélkül arra, hogy a számítógép hol található. A működéshez mindössze egy szélessávú Internet kapcsolat szükséges.

Az AiGuru S2 egyszerűsített menürendszerrel és felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik. Az alap Skype jellemzők mellett az AiGuru S2 lehetővé teszi a személyes információk és névjegyzék kezelését. Láthatók továbbá a hívó fél adatai, fotója és Skype azonosítója is a bejövő híváskor. Mobil zenehallgatáshoz is használható az AiGuru S2, mely öt EQ móddal rendelkezik, így támogatja PC-n tárolt zene lejátszását Wi-Fi átvitelen keresztül. A Windows Vista SideShow támogatás pedig lehetővé teszi, hogy az AiGuru S2 billentyűzetével hozzáférjünk a számítógépen található e-mailjeinkhez.

Az ASUS emellett bemutatta Skype támogatással rendelkező alaplap családját is, így azok, akik az otthoni összeszerelést választják, dönthetnek úgy is, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli telefonjaikat alakítják át többfunkciós Skype telefonná. A TA-CP600/400 telecom adapter kártya vagy a M2N/TeleSky, P5B/TeleSky és P5LD2 SE alaplapok telepítése után a felhasználó hagyományos telefonját Skype telefonná alakíthatja és ingyen Skype hívásokat kezdeményezhet online, alacsony díjú hívásokat indíthat, a mobiltelefonszámmal rendelkezők használhatják a SkypeOut funkciót vagy fogadhatnak hívásokat a SkypeIn segítségével. Konferenciabeszélgetések, hívásvárakoztatás, gyorstárcsázás és 3 módú telefonálási funkciók szintén mind elérhetőek. A TA-CP600 támogat olyan funkciókat is, mint a hívástovábbítás, így elkerülhetőek a nem fogadott hívások. A szélessávú Internet kapcsolat megléte az egyetlen alapkövetelmény.

Az új ASUS AiGuru S2, TA-CP600/400, M2N/TeleSky, P5B/TeleSky és P5LD2 SE alaplapok Skype támogatással 2007 első negyedévétől lesznek megvásárolhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés