Connect with us

technokrata

Űrtechnika: szénszálas PC-ház

Laptop

Űrtechnika: szénszálas PC-ház

Könnyű, mégis strapabíró.

A múlt héten számoltunk be az Ultra 2000 wattos tápegységéről (mely téma fórumunkban is számos olvasói véleményt hozott), és most újra szóba kell hozzuk a céget. Ezúttal azonban nem a PC energiaforrása kapcsán jelenik meg az Ultra hasábjainkon, hanem CF (Carbon Fibre) számítógépháza miatt irányul a reflektor a cégre. Amint azt a neve is sejteti, az eszköz egy olyan PC-s ház, melyet szénszálas anyagból készítettek.

A ház maga lesorjázott alumínium keretre épül, a külső borítás pedig fekete, festetlen szénszálas kivitelben mutatkozik az érdeklődő számára. A külső csinosítgatására nem fordítottak nagy figyelmet, a nyers szövet közelről megfigyelhető az epoxigyantán. Beszámolók szerint a számítógépvázat burkoló lapok elég merevek, mindamellett a szénszálas kialakítást testközelből még nem ismerők számára meglepően könnyűek. Emellett olyan extrák teszik kényelmessé a házban való szerelést, mint például a merevlemezekhez tekergőző tápkábelek hiánya (ezt egy ügyes belső elrendezéssel oldotta meg a gyártó).

Kereskedelmi forgalomban egyelőre nem kapható a számítógépház, az Ultra közlése szerint a piacra lépéssel tavaszig várnak. Ebből kifolyólag a termék ára sem ismert, de minden bizonnyal nem lesz olcsó, így elsősorban a hardcore rajongók érdeklődésére számít a cég.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp