Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Medal of Honor

Laptop

A legújabb Medal of Honor

A sikeres második világháborús FPS akciójáték-sorozat legújabb tagja.

Az Electronic Arts bejelentette a Medal of Honor Vanguard játékot, az EA Medal of Honor sorozatának legújabb tagját. Sokak szerint az elsőként 1999-ben megjelent játék teremtette meg a második világháborús FPS (First Person Shooter – belső nézetes) akciójáték műfaját. A sorozat legfőbb alapelveire, például a történelmi pontosságra, hűségre és hitelességre nagy gondot fordító Medal of Honor Vanguard 2007 márciusában a Nintendo Wii platform mellett a PlayStation 2 számítógépes szórakoztató rendszeren lesz elérhető.

Frank Keegan, a 82. légideszant-hadosztály tizedesének bőrébe bújva Európa számtalan pontján csatázhatunk. A szicíliai partraszállástól (Operation Husky) kezdve a náci Németországon belüli Rajna-hidak megszerzéséig (Operation Varsity) az ellenséges vonalak mögött kell harcolnunk a II. Világháború hősies csatáiban, amelyek során Amerika első ejtőernyősei a háború történelmi hőseivé nőtték ki magukat. A harcok izgalmait fantasztikus látványvilággal ötvöző Medal of Honor Vanguard játékban az Európa felszabadításáért folytatott harc egyik alappillérjévé válhatunk.

“A Medal of Honor Vanguard történetét is a már klasszikusnak számító MOH stílusban ismerhetjük meg.” – magyarázta Matt Sentell, az EALA vezető producere – “Nagyon izgalmas a számunkra, hogy ezt a játékot a PS2 és Wii platformokon egyaránt elérhetővé tehetjük, és így a rajongók előtt teljesen új távlatok nyílnak meg a MOH világában.” Mint ismeretes a Ninentdo új konzoljának vezérlőja force-feedbackes, azaz erővisszacsatolásos, ami a játékélményt realisztikus-közelivé teheti.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés