Connect with us

Logitech perifériák a Windows Vista szolgálatában

Laptop

Logitech perifériák a Windows Vista szolgálatában

Megkönnyíti a Logitech az új Vista funkciók kihasználását.

A Logitech a Consumer Electronics Show-n (CES) mutatja be a Windows Vista operációs rendszerhez készült perifériáit. Bár a Logitech több mint 100 eszköze működik majd együtt a Windows Vistával, néhány terméket azonban kifejezetten erre a rendszerre éleztek ki. A Logitech MX 3200 vezeték nélküli billentyűzet és lézer-egér például egyszerű hozzáférést biztosít a Windows Vista újszerű navigációs lehetőségeihez, mint amilyen például a „Flip 3D”. Más termékek – például a QuickCam Ultra Vision Special Edition webkamera – a Windows Vista új látványvilágát egészítik ki. Ezeket az új termékeket mind a Microsoft pavilonjában, mind pedig a Logitech standján látni lehet (Las Vegas-i Rendezvényközpont, Déli Csarnok, 35512-es stand).

A Logitech egerei és billentyűzetei nemcsak kompatibilisek a Windows új verziójával, de néhány modellen olyan gombok is helyet kaptak, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a Windows Vista új hatékonysági szolgáltatásaihoz. A Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser billentyűzet-egér kombináción például egyetlen gombnyomással előhívható a „Flip 3D” és a „Keresés a fotóalbumban” szolgáltatás, így egyszerűen eligazodhatunk digitális adataink között. A billentyűzet nyomásérzékeny „keresés és nagyítás” csuszkája hasznos, ha a fotóalbum miniatűrjeit vagy a keresési eredményeket böngésszük. Egy másik termék, a Logitech MX Revolution vezeték nélküli lézer-optikai egér egy teljesen új, hüvelykujjal kezelhető kereket kapott, amivel a „Flip 3D” segítségével az egér elengedése nélkül is tudunk az alkalmazások között váltogatni. Ezekhez a billentyűzetekhez és egerekhez a Logitech várhatóan január végén adja majd ki a SetPoint szoftver Windows Vista kompatibilitáshoz szükséges, 3.3-as verzióját.

A Logitech azon webkamerái és fejhallgatói, amelyek megkapták a Windows Vista minősítést, mind kristálytiszta digitális kommunikációt tesznek lehetővé. A QuickCam szoftver 10.5-ös verziója – a Logitech videószoftverének legfrissebb változata – a Logitech összes jelenleg kapható webkameráját támogatni fogja. Az új szoftver várhatóan január végén jelenik majd meg a QuickCam Ultra Vision Special Edition webkamerával egyidejűleg. Ez az új kamera a Windows Vista színvilágának megfelelő fekete-ezüst borítást kapott. A QuickCam szoftvercsomag 10.5 ös verziója kifejezetten Windows Vista használatra készül, és számos webkamera-specifikus alkalmazást tartalmaz, mint például a QuickVideo, a QuickPicture vagy a QuickView. A Logitech tervezi további Windows Vista alkalmazások kifejlesztését is, hogy a lehető legtöbb népszerű webkamerás parancs gyorsan elérhető legyen.

Logitech és a laptopok
A Logitech VX Revolution vezeték nélküli lézer-optikai egér segítségével a Windows Vista új szolgáltatásai – mint például a „Flip 3D” –könnyen elérhetők. A „One-Touch Search” nyomógomb lenyomásával gyorsan indíthatunk internetes kereséseket, a nagyító csuszka segítségével pedig fényképeket, dokumentumokat vagy táblázatokat nagyíthatunk illetve kicsinyíthetünk könnyedén.

A már említett QuickCam Ultra Vision Special Edition webkamerához hasonlóan számos új Logitech termék külső megjelenése illeszkedik a Windows Vista vizuális világához. A Logitech diNovo Edge billentyűzet például új formatervet kapott, aminek köszönhetően egy Windows Vistát futtató laptopot már jó messziről fel lehet ismerni. A billentyűzet rejtett funkció-kijelzőkkel rendelkezik, amik érintésre láthatóvá válnak, használaton kívül pedig beleolvadnak a háttérbe. A Logitech Premium Notebook fejhallgató fekete-ezüst külseje is a Windows Vista látványelemeit idézi.

Azok, akik a Windows Vista operációs rendszer megjelenése előtt vásárolnak Logitech egeret, billentyűzetet vagy webkamerát, a frissített szoftvereket január 30. után tudják majd letölteni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom