Connect with us

DirectX 10-es Nvidia driver

Laptop

DirectX 10-es Nvidia driver

Jön, jön, jön. De most tényleg!

A múlt év végén kétszer is írtunk arról, hogy habár a G80-as GPU készen van, meg is vehető, de a DirectX 10-es meghajtóprogram csak nem jött létre időre. A The Inquirer korábbi értesülései, mely szerint a távol-keleti vállalat november utolsó hétvégén adja ki a hiányzó drivert, megalapozatlannak bizonyultak. Később a bulvárlap korrigálta saját magát, és közölte, hogy a korábbi cikkével ellentétben december közepére várható a driver. Azonban immár január van, és a meghajtóprogram még mindig sehol.

Van viszont egy hivatalos bejelentés. Az Nvidia oldalán olvasható információk szerint a Geforce 8000 GTX és GTS eszközökhöz akkorra lesz kész a Windows Vista driver, amikor maga az operációs rendszer hivatalosan elérhető lesz az otthoni felhasználók számára. Azaz január végén (ha a Microsoft tartja magát az eredeti ütemtervhez), ami közel két hónapos késést jelent az első megjelenési időponthoz képest.

Tulajdonképpen nem is meglepő, hogy a távol-keleti gyártó nem kapkodja el a kiadást, hiszen hivatalosan a Windows Vista (amely alatt az új DirectX is elérhető – Windows XP-re nem készül el) csak az üzleti felhasználók számára érhető el. A november 30-i indulás ugyanis csak a vállalati ügyfelek számára biztosította a szoftver elérhetőségét, amint arról mi is beszámoltunk már többször. Így tehát a január végi, otthoni számítógép-tulajdonosok (akik számára valóban fontos lesz a nagy teljesítmény) valószínűleg egy jóval hibamentesebb Nvidia meghajtóprogramot használhatnak majd, hiszen a fejlesztőknek nem kell kapkodniuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom