Connect with us

technokrata

Négymagos Intel procival szerelt, ütős és halk PC-k

Laptop

Négymagos Intel procival szerelt, ütős és halk PC-k

Új számítógépek bivalyerős processzorral és rendkívül csendes működéssel.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette legújabb négymagos Intel processzorokkal szerelt Celsius R540 és Celsius R640 munkaállomásait. Továbbfejlesztett ház és hűtési technológia, mérsékelt zajkibocsátás: ezek az újdonságok legfontosabb jellemzői.

Celsius R540
A Celsius R540 az 5300-as sorozat legújabb négymagos Intel Xeon processzoraival vagy az 5100-as sorozat kétmagos Intel Xeon processzoraival dolgozik, és a nagy sebességű PCI Express 2D és 3D OpenGL grafikus kártyák teljes skáláját támogatja. Háza a kompakt méret ellenére négy merevlemez befogadására elegendő helyet biztosít. A rendszer 16 GB maximális memóriakapacitással konfigurálható. Az új hűtési koncepció jelentős mértékben csökkenti a Celsius R540 zajkibocsátását. A kompakt gép kimondottan nagy teljesítményigényű alkalmazásokhoz – szoftverfejlesztő, 3D modellezési, CAD és pénzügyi (előrejelzés-készítő) szoftverek futtatására – készült. Fürtmegoldások részeként rackbe is szerelhető.

Celsius R640
A Celsius R640 az 5300-as sorozat legújabb négymagos Intel Xeon processzoraival, vagy az 5100-as sorozat kétmagos Intel Xeon processzoraival van felvértezve, és a nagy sebességű PCI Express 2D és 3D OpenGL grafikus kártyák teljes skáláját támogatja. Nagyobb házának köszönhetően több komponens befogadására képes. Új hűtési rendszere az átlagosnál halkabb működést biztosít. A koncentrált fejlesztésnek köszönhetően az új, felső kategóriás Celsius R640 munkaállomás különösen alkalmas az animáció, a virtuális valóság, a vizualizáció, a műszaki szimuláció és a geotudományok támogatására. Az újdonság fürtmegoldások részeként akár rackbe is szerelhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák