Connect with us

technokrata

Notebook dupla videokártyával

Laptop

Notebook dupla videokártyával

20,1 colos kijelző, elképesztő számítási teljesítmény.

Az extrém noteszgépekkel (is) foglalkozó PC Microworks nemrég számolt be legújabb, Vega névre keresztelt hordozható számítógépéről, mely leginkább egy báránybőrbe bújt farkasnak tekinthető. Ugyan notebook, de a legtöbb asztali PC-t a porba alázza tudása, képességei alapján. Az első szembeötlő jellemzője a mérete: szélesképernyős kijelzőjének (1680×1050 pixeles felbontás) 20 colos képátlója bőven elegendő felületet biztosít a filmek nézéséhez, játékokkal való kikapcsolódáshoz.

Ez utóbbit az irgalmatlan számítási teljesítmény is garantálja. Erről egyrészt az AMD kétmagos kialakítású Turion X2-es processzora gondoskodik, másrészt az a dual Nvidia Geforce Go 7950GTX videovezérlő, mely az SLI technológia révén kerülhetett a házba. Maximálisan 4 GB-nyi DDR2 SDRAM-ot kérhet a vevő a notebookba, amely mellé olyan finomságok társulhatnak, mint 600 GB-nyi háttértár kapacitás, Blu-Ray író, TV-tuner, GPS-képes modul stb.

Mindennek azonban ára van, méghozzá nem is alacsony. A maximális kiépítettségért 7000 dollárnál is többet kell kifizetni, azaz magyar pénzre átszámolva mintegy másfél millió forintért vehető meg a notebook.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák