Connect with us

technokrata

Vezetékek nélkül szebb az élet!

Laptop

Vezetékek nélkül szebb az élet!

A Microsoft ezúttal nem szoftver, hanem hardver újdonságokkal rukkolt elő.

2,4 GHz-es Bluetooth technológia és Microsoft Intelligent Power System energiagazdálkodás: ezek a most debütált új termékek legfontosabb jellemzői.

A 2,4 GHz-es Bluetooth vezeték nélküli technológia révén a Microsoft egerek és billentyűzetek az adóvevő kicsomagolása után azonnal csatlakoztathatók a számítógépekhez. Az új vezeték nélküli kiegészítőkkel akár 10 méterről is elérhető a PC és optimális megoldást nyújtanak abban az esetben is, ha több vezeték nélküli gép van egy környezetben. A kiegészítőkhöz tartozó adóvevő pedig lehetőséget nyújt a további fejlesztésekre is, ugyanis összesen hét Bluetooth eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Az új vezeték nélküli eszközök mindemellett biztosítják a gyors és hatékony munkát, a Microsoft legújabb vezeték nélküli egerei ugyanis a legtöbb Microsoft vezetékes egérnél gyorsabbak.

Microsoft Wireless Optical Desktop 4000
A kényelmesen használható, ívelt kialakítású, formatervezett billentyűzet beépített zoom funkcióval rendelkezik, melynek segítségével egyetlen gombnyomásra feltárulnak előttünk az apró részletek. A rendszerhez egy optikai egér is tartozik, amely billenthető kerékkel is rendelkezik. A kényelmes használatot programozható ˝Kedvencek˝ gyorsbillentyűk és párnázott, bőrhatású csuklótámasz is fokozza.

Microsoft Wireless Optical Desktop 1000
Az asztali készlet vezeték nélküli optikai egeret és egy multimédiás billentyűzetet foglal magában. Multimédia központja révén a billentyűzetről vezérelhetjük a zene- és videólejátszást. Ebben testreszabható gyorsbillentyűk is segíthetnek bennünket.

Microsoft Wireless Laser Mouse 8000
A valódi fémből készült vezetéknélküli Microsoft egér Bluetooth technológiával rendelkezik és energiagazdaságos elemei újratölthetők. Az egér 5 gombját tetszőlegesen testreszabhatjuk és billenthető kereke négyirányú görgetést tesz lehetővé. A nagyfelbontású lézertechnológia révén precíziós egérmozgások valósíthatók meg. Az egéren emellett elemállapot kijelző, mini Bluetooth adóvevő is található, sőt, nagyító funkciója révén kinagyíthatók és ezáltal könnyebben szerkeszthetők az apróbb részletek.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle