Connect with us

technokrata

Adobe Photoshop CS3

Laptop

Adobe Photoshop CS3

A szoftvert mától lehet letölteni.

Az Adobe Systems ma mutatja be Photoshop CS3 szoftverének béta verzióját. A béta univerzális binárisként Macintosh platformon, illetve Microsoft Windows XP és Windows Vista számítógépeken érhető el. Az Adobe Photoshop CS3 végleges kereskedelmi kiadása 2007. tavaszára van tervezve.

Az új jellemzőkben bővelkedő Photoshop CS3 béta a továbbfejlesztett Adobe Bridge kiadás előtti verzióját, illetve az új Adobe Device Central bemutató változatát is tartalmazza. A Photoshop felhasználók a kifejezetten kis képernyőkre készített mobil tartalom tervezésénél, megtekintésénél és tesztelésénél veszik az Adobe Device Central hasznát. Ez az új, Photoshop CS3 bétába integrált eszköz az előnézeti környezettel és a beépített eszközprofilokkal segíti a mobil tartalom készítését.

Az Adobe Photoshop CS3 béta használatához a vásárlóknak egy Adobe Photoshop CS2, Adobe Creative Suite 2, Adobe Creative Suite Production Studio, Adobe Design Bundle, Adobe Web Bundle vagy Adobe Video Bundle sorozatszámra van szükségük. Az Adobe Photoshop CS3 béta csak angol nyelven hozzáférhető. A szoftvert letölthetik azok a vásárlók is, akik az arra jogosult Adobe termékek bármelyik nyelvi változatának érvényes sorozatszámával rendelkeznek. A felhasználók sorozatszám nélkül is letölthetik az Adobe Photoshop CS3 bétát, de a termék két nap múlva lejár. A vásárlóknak regisztrálniuk kell az Adobe-nál az Interneten, vagy érvényes Adobe.com tagsággal kell rendelkezniük ahhoz, hogy a szoftverhez hozzáférjenek.

Az Adobe két új webes eszköz béta kiadását is megjelentette. Az Adobe CSS Advisor egy új webalapú közösségi hely, ahol a böngésző kompatibilitási problémákat lehet felismerni és megoldani. A webtervezők és -fejlesztők saját kérdéseiket is felvethetik, már feltett kérdésekhez észrevételeket fűzhetnek, vagy szerkesztőként részesek lehetnek a hely jövőjének alakításában. Bemutatásra került továbbá az Adobe Spry Ajax keretrendszer, egy tervezőkre koncentráló megoldás béta kiadása, amelynek segítségével sokoldalú, dinamikus webhelyek tervezésénél bővíthetők az Ajax interaktív képességei.

Rendszerkövetelmények
Az Adobe Photoshop CS3 béta ajánlott rendszerkövetelménye a következő. Macintosh esetén: Mac OSX 10.4.8 vagy 10.5, 1 GHz-es PowerPC G4 vagy G5 processzor, Intel alapú Macintosh. Windows esetén: Intel Xeon, Xeon Dual, Centrino vagy Pentium 4 processzor, Microsoft Windows XP Service Pack 2 vagy újabb változat, Microsoft Windows Vista. Mindkét platformon legalább 512 MB RAM és 1024×768 pixeles képernyőfelbontás szükséges. A Photoshop CS3 béta kevéssel a Photoshop CS3 2007. tavaszi megjelenése után lejár.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp