Connect with us

technokrata

A legfrissebb ˝picipuha˝ cincogó

Laptop

A legfrissebb ˝picipuha˝ cincogó

A Microsoft bemutatta legújabb, ergonómikusan kialakított egerét.

A Natural Wireless Laser Mouse 6000 névre keresztelt újdonság, speciális kialakítása révén a kéz a természetes tartásához hasonlóan elfordított és megemelt helyzetbe kerül, és ez csökkenti a kézre és a csuklóra nehezedő terhelést.

A teljes mértékben a tenyérbe simuló lézertechnológiájú egér amellett, hogy felületének minden egyes pontja a kényelmet és a csontok és izületek védelmét szolgája, nagyfelbontású lézertechnológiával és számos más eredeti funkcióval is rendelkezik.

Az USB interfészes, vezeték nélküli egér tökéletes mobilitást biztosít és a Microsoft Intelligent Power System révén jobb energia gazdálkodásával teszi egyszerűbbé a munkát, elemállapot jelzője pedig időben jelzi, ha egerünk akkumulátora (két darab szabványos AA elem) már feltöltésre szorul. Az egér extra funkciói közé tartozik az öt testreszabható gomb, nagyító a részletek kinagyításához és szerkesztéséhez, illetve billenthető kerék a négyirányú görgetéshez.

Az ergonómikus kialakítást finom tapintású anyagok egészítik ki, fenntartva a kéz legkényelmesebb, ˝kézfogás˝ pozícióját és nagy, párnázott hüvelykujjtartóval biztosítja a kényelmet. A Windows és Mac operációs rendszer alatt is használható, 1.000 dpi felbontású termék ajánlott végfelhasználói ára 79 dollár, vagyis mintegy 15 ezer forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek