Connect with us

technokrata

Optimalizált Nvidia driverek

Laptop

Optimalizált Nvidia driverek

Nagyobb teljesítmény, jobb képminőség.

Az Nvidia Forceware driverei a cég által készített kártyákból hivatott kisajtolni a maximális teljesítményt. Vannak, akik szerint e téren nem végzett, végez tökéletes munkát a távol-keleti vállalat, ezért saját meghajtóprogramot készítenek. Ilyen például az NGO Nvidia Optimized Driver, melynek legújabb, Download szerverünkről is letölthető, 1.9381-es változata a minap jelent meg. Fejlesztői a legújabb, 93.81-es Forceware meghajtóprogramot vették alapul, és ezt változtatták meg olyan módon, hogy még nagyobb teljesítményt kaphasson a felhasználó, szebb képminőség mellett.

Mivel a program fejlesztői az Nvidiától független céget képviselnek (NGOHQ.com), ezért a videokártya fejlesztő vállalat nem vállal, nem is vállalhat kezességet azért, hogy a driver hibátlanul fog működni – a programot tehát mindenki csak saját felelősségére telepítse. Hivatalos technikai támogatás a fentiekből kifolyólag szintén nem jár a meghajtószoftverekhez.

Még egy fontos tényező: az 1.9381-es változat sem támogatja a DirectX 10-et, hiszen az alap Forceware driver szintén nem rendelkezik (még) ezzel a képességgel. Amint arról nemrég mi is írtunk, ennek támogatása december közepére várható. A meghajtóprogram már létezik, csak az Nvidia sem a partnereinek, sem az újságíróknak nem adta ki eddig a programot. A belső tesztelést végzők által kiszivárogtatott információk szerint azonban a G80-as driver (jelenlegi stádiumában is) jól teljesít.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle