Connect with us

technokrata

Windows Vista: Magyarországon is bemutatva

Laptop

Windows Vista: Magyarországon is bemutatva

Egyenesen a Mikulás puttonyából.

A tegnapi napon tartott, áramszünetekkel tarkított sajtótájékoztatón Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy az üzleti felhasználók számára már elérhető a Windows Vista operációs rendszer, a 2007-es Microsoft Office rendszer és az Exchange Server 2007 angol nyelvű verziója. A mennyiségi licenccel nem rendelkező ügyfelek körében a Windows Vista és a 2007-es Office rendszer január 30-tól lesz elérhető. „A magyar verziók megjelenése a mennyiségi licenccel rendelkező ügyfelek számára február közepén, míg a végfelhasználók számára az első negyedév végén várható” – közölte Vityi Péter.

A Microsoft megbízásából készült Capgemini tanulmány szerint a rendszert korán megvásárlók előrelépésre számítanak a munkavégzés hatékonysága terén, méghozzá a szoftverek azon képességei miatt, amelyek új megoldásokat kínálnak az alapvető üzleti problémák kezelésére. Az új Microsoft Office rendszer felhasználói számára automatizálódnak a munkafolyamatok, könnyebben elérhetővé válnak az információk, eredményesebb lesz a közös munka, illetve olcsóbbá válik az előírások teljesítése.

A Windows Vista és a 2007-es Office rendszer új funkciói és lehetőségei, mint a komoly grafikai fejlesztések, az XML és további technológiák kiterjedt támogatása biztosítják az új felhasználói élményeket. A 2007-es Office rendszert a szerverek terén végrehajtott jelentős beruházások teszik olyan platformmá, amely lehetőséget ad a szervezetek, rendszerek, folyamatok és információk közötti határokat eltüntető üzleti alkalmazások kifejlesztéséhez.

A három termék (a Windows Vista, a 2007-es Office rendszer és az Exchange Server 2007) együttesen a következő négy kritikus területre összpontosít:
A közös munka egyszerűsítése. A most megjelenő termékek számos olyan újdonságot tartalmaznak – például a távdolgozók számára kifejlesztett Windows képességek, az Exchange Server 2007 egységes üzenetküldő funkciói vagy a Microsoft Office SharePoint Server 2007 munkafolyamat-és együttműködés-támogató eszköztára –, amelyek előtérbe helyezik a táv- és a csoportos munkát.
Az információ fellelése, jobb betekintés az üzleti folyamatokba. A mélyreható platformintegráció, a már elérhető új kereső technológiák és a nagy teljesítményű, felhasználóbarát üzleti-intelligencia kezelő eszközök megkönnyítik az információ hasznosítását, és lerövidítik az ötlettől a megvalósításig tartó utat.
A tartalomvédelem és -kezelés elősegítése. A fejlett tartalom-és dokumentumkezelő eszközökkel kombinált adatvédelmi funkciók a tartalom-létrehozást teszik az automatizált üzleti folyamatok és a szabályozói környezetnek való megfelelés kiindulópontjává.
Nagyobb biztonság, alacsonyabb informatikai költségek. Mivel a biztonság általános növelése kiemelt szempont volt a programok tervezésekor, a Windows Vista, a 2007-es Office rendszer és az Exchange Server 2007 új biztonsági funkciókkal érkeznek.

Részletes ismertetőnk a Windows Vistáról.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle