Connect with us

technokrata

PDF olvasás – Megjelent az Adobe Reader 8

Laptop

PDF olvasás – Megjelent az Adobe Reader 8

Grafikus gyorsítás az új PDF-olvasóban.

Világszerte már több mint 700 millió PC-re és más eszközre telepítették fel az Adobe Reader és Adobe Flash Player programokat. Az előbbi nemrég újult meg, melynek révén új, testre szabható felhasználói felülettel gazdagodott az alkalmazás. Az Adobe Acrobat Professional felhasználói már olyan funkciókat is engedélyezhetnek az Adobe Reader felhasználók számára, mint az űrlapokat kitöltése és küldése, adatmentés, vagy a dokumentumok digitális aláírása. Az Adobe Reader 8 jellemzője egy gyorsító grafikus feldolgozó egység (GPU) is, amely a grafikában bővelkedő PDF-fájlok, például háromdimenziós tartalmak nézegetésénél növeli a teljesítményt.

A szervezetek különböző operációs rendszereken és eszközökön kezelik a kulcsfontosságú információkat, ami arra készteti őket, hogy az archiválást és a nyomdai előállítást PDF alapokra helyezzék, ideértve a PDF ISO szabványt is. Az Adobe Reader 8 és a PDF segítségével a vállalkozások és a kormányzati szervek a tűzfal mindkét oldalán biztonságosabban kommunikálhatnak partnereikkel és ügyfeleikkel. Új szolgáltatás a „Start Meeting” gomb is, amellyel megnyitható az Adobe gazdagépalapú Acrobat Connect szoftver szolgáltatása, amely az Adobe Flash Playeren keresztül valós idejű online csoportmunkát biztosít.

A nyílt ökorendszer iránt elkötelezett Adobe közzétette a PDF-kézikönyv hatodik kiadását, a nyílt PDF specifikációt külső termékekben és beépülő modulokban megvalósító fejlesztőknek szóló ingyenes tájékoztatót. A PDF-kézikönyv az aktuális PDF 1.7 specifikációval együtt letölthető. Ezen kívül az Adobe Reader és Acrobat 8 beépülő modulok készítéséhez szükséges dokumentációt és eszközöket is tartalmazó Adobe Acrobat 8 szoftverfejlesztő-készlet (SDK) is ingyen letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek