Connect with us

technokrata

Asus alaplapok: Windows Vista-ra készen

Laptop

Asus alaplapok: Windows Vista-ra készen

Az Asustek Computer bejelentette P5GZ-MX típusjelzésű alaplapját, mely a világon elsőként kapta meg a 64 és 32 bites Windows Vista Premium hitelesítést.

˝Vevőink megbízhatóságot és magas fokú teljesítményt várnak tőlünk˝ – mondta Joe Hsieh, az Asus alaplap részlegének igazgatója, majd hozzátette: ˝A világon elsőként kaptuk meg a Vista 64 és 32 bites tanúsítványt˝.

A közeljövőben további Vista-hitelesített Asus alaplapok megjelenése várható.

A Vista béta állapotú illesztőprogramjai már elérhetők. Az Asus alaplaphoz mellékelt CD-n a felhasználók béta meghajtóprogramokat találnak a Vistához, melyet az Asus ízelítőként szánt arra vonatkozólag, hogy mire is számíthatunk az új operációs rendszer bevezetésével. A béta meghajtóprogram megtalálható az Asus információs oldalán is, a hivatalos meghajtóprogram pedig a Vista hivatalos bevezetésével, szintén elérhetővé válik

Az alábbiakban olyan Asus alaplapokat soroltunk fel, melyek hardver szempontból Vista kompatibilisek. Az Asus folyamatosan lépést kíván tartani a Microsoft Vista fejlesztésekkel, ezért az információs oldalon támogató szoftvereket tesz letölthetővé, biztosítva ezzel az optimális Vista teljesítményt és funkcionalitást.

Windows Vista kompatibilis Asus alaplapok:
CROSSHAIR, M2N32 WS Professional, M2N32-SLI Deluxe, M2N-SLI Deluxe, M2N-E, M2R32-MVP, M2V
M2N, M2N DH, M2N-VM DH, M2N8-VMX, M2N-MX, M2NPV-VM, M2N 1394, M2N-E SLI, P5W DH Deluxe, P5W64 WS Professional, P5WDG2 WS Professional, P5N32-SLI Premium, P5B-E Plus, P5B-E, P5B Deluxe/WiFi-AP, P5B Deluxe, P5B, P5B-V, P5B-VM, P5LD2, P5L-MX, P5L 1394, P5L-VM 1394, P5ND2 SE, P5LD2 SE, P5ND2, P5NSLI, P5GZ-MX, P5VD2-X.

Az Asus Vista kompatibilis alaplapjai felismerhetőek a csomagoláson elhelyezett Vista Ready, vagy Vista Premium logókról.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák