Connect with us

technokrata

Számítógépházak játékosoknak

Laptop

Számítógépházak játékosoknak

Négy közepes méretű torony érkezett az ünnepek alatt. Vajon melyiket érdemes megvenni?

A Silverstone TJ09 első ránézésre ugyanúgy követi a tradíciókat, mint az NZXT, kivéve abban a tekintetben, hogy mérete nagyobb. A különbség csak akkor érzékelhető, ha közelebbről vesszük szemügyre a házat. A felső kimeneti nyílás majdnem teljesen hátulra került, így a tápegység számára alul lett hely. A bemeneti nyílás, ami általában előlre szokott kerülni, most hátulra, a merevlemezek mögé került. Még az alaplapot tartó tálca is kivehető. Úgy tűnik, hogy a Silverstone megpróbálkozik egy új kialakítással.

Képgaléria!
Képgaléria!

Hosszúság

Szélesség

Magasság

Kártyaslotok

5.25″-os öböl

3.5″-os öböl

Elől

Hátul

Oldalt

Fent

Hangszóró

Mikrofon

USB

IEEE 1394

Méretek

23.75″ / 603 mm

8.25″ / 210 mm

20.75″ / 527 mm

Bővítés

7

4

7 (6 belső 1 külső)

Hűtés

2x 120 mm (1 mellékelve, 1 szabad hely)

1x 120 mm (mellékelve)

None

2x 120 mm (2 szabad hely)

További I/O Portok

1x fent

1x fent

2x fent

1x fent

Nem meglepő, hogy a két mellékelt ventilátor nagyon halkan üzemelt, s az sem, hogy az alumínium keret nem rezonált. Ilyen halk ventilátorokkal a meghatározó zaj biztosan a többi komponenstől ered.
A trendek a kisebb méretek felé mutatnak, mégis jó látni, hogy a két-három 750 GB-os merevlemezre vágyókra is gondol még valaki. A szükségtelen 5.25″-os öblök helyett akár hat merevlemez is elfér a házban.
Az alaplap és a többi komponens kicsúsztatható, így nem kell szűk helyen szoronganunk. A tápegység alulra helyezése lehetővé teszi a könnyebb hozzáférést és a hatékonyabb hűtést. Az oldalra kicsúsztatható merevlemez-helyek nem jelentenek újdonságot, de ettől még kényelmes megoldást jelentenek.
A fenti előnyöknek azonban ára van, hiszen nem mindenkinek lesz ennyi helye egy ház számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák