Connect with us

technokrata

Kétmagos AMD Opteronos szerver újdonság

Laptop

Kétmagos AMD Opteronos szerver újdonság

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kétmagos AMD Opteron processzorral ellátott, Primergy RX220-as szerverét.

A legfontosabb technikai fejlesztések közé tartozik többek közt a kétmagos processzorok támogatása és a 16 (32) GB közvetlenül címezhető memória.

Az integrált, akár működés közben is cserélhető SATA merevlemezekkel és lemeztükrözési funkcióval ellátott Primergy RX220 helytakarékos 1U magas házba van szerelve. A 32 és 64 bites alkalmazásokat egyaránt támogató, egy és kétmagos AMD Opteron processzorok révén a beruházás biztonságos és a jövőbeni szükségleteknek is megfelel. A moduláris PrimeCenter konstrukció univerzális tápellátási struktúrájával támogatja a heterogén adatközpontokat, és kiegészíti a PrimePower számítóhálózati csomópontok, a SAN és NAS tároló-alrendszerek, valamint az infrastruktúra egyéb összetevői, többek között a hubok és a KVM kapcsolók integrálhatóságát.

A Primergy RX szerverek gazdaságosan bővíthetők és egyszerűen kezelhetők. A Primergy Server View Suite központi felügyeleti funkció távoli elérést biztosít tér- és időbeli határok nélkül. A Fujitsu Siemens Computers rugalmas szállítási modellje és konfiguráció-építési folyamata biztosítja, hogy a vállalat szekrénybe szerelt megoldásai csak teljes megépítés és gyári bevizsgálás után kerülnek az ügyfélhez, így gyorsabban üzembe állíthatók.

Főbb jellemzők:
-64 bites, kétmagos AMD Opteron processzorok, AMD64 technológia és 2×1 MB SLC
-Maximum 2×250 GB SATA HD, 16 (32) GB memória, tárolóintegrációt támogató Fibre Channel bővítés, 1U méret
-Hibatűrő jellemzők: 2×250 GB, akár üzem közben illetve könnyen cserélhető merevlemez, integrált tükrözés RAID 0, 1 védelem, nagy sebességű ventilátorok, LED-ek, ServerView Suite, 2 x Gbit/s Ethernet LAN.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp