Connect with us

technokrata

Az egyik legolcsóbb Xerox nyomtató

Laptop

Az egyik legolcsóbb Xerox nyomtató

Az új Xerox Phaser 3428 a gyártó legújabb, belépőszintű fekete-fehér asztali nyomtatója.

Az újdonság kétoldalas nyomtatásra is alkalmas, így az alacsonyabb papírfelhasználásnak köszönhetően nemcsak olcsóbbá, de környezetkímélőbbé is teszi az irodai munkát.

A Phaser 3428 Auto Tray Selection funkciója automatikusan kiválasztja az adott munkához szükséges papírméretet. A Job Cancel funkció segítségével a nyomtatási munkák a berendezésen elhelyezkedő gombbal is megszakíthatók, így csökkentve a rontott oldalak számát, tehát a költségeket. A nyomtatót könnyű kezelni, a hétköznapi felhasználó is azonnal üzembe tudja helyezni mindössze 4 kattintással.

A Energy Star minősítésű Xerox Phaser 3428 két modell formájában kerül forgalomba; Phaser 3428D és DN változatban. A kétféle termék közötti különbség abban nyilvánul meg, hogy a Phaser 3428DN hálózati csatolóval és 32 MB extra memóriával is rendelkezik, továbbá PostScript 3 lapleíró nyelvet is kezel, míg a 3428D változat PCL 6 nyomtató nyelvet használ.

A Phaser 3428DN CentreWare Web, valamint CentreWare Internet Services alkalmazásokkal is rendelkezik, lehetővé téve a távoli (tehát az interneten keresztül történő) berendezés menedzsmentet és kellékanyag-feltöltési riasztást.

A Phaser 3428 28 fekete-fehér A4-es lap kinyomtatására képes percenként, az első oldal előállítására 8,5 másodpercre van szüksége. A dokumentumok 1.200 dpi felbontású képminőségben készülnek el.

A Xerox Phaser 3428 2006 októberétől vásárolható meg Magyarországon.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák