Connect with us

technokrata

10 fokkal hidegebb: új Asus grafikuskártyák

Laptop

10 fokkal hidegebb: új Asus grafikuskártyák

Az Asus bemutatta az EAX1950PRO grafikuskártya termékcsaládot, melynek továbbfejlesztett ventilátorával a korábbiaknál alacsonyabb hőmérséklet érhető el.

A következő generációs Vista operációs rendszerekkel kompatibilis EAX1950PRO sorozat két modellje a kicsit hosszú nevű EAX1950PRO CrossFire/HTDP/256M és az EAX1950PRO/HTDP/256M.

Az EAX1950PRO sorozat modelljei ATI Radeon X1950PRO GPU-val vannak ellátva, a ventilátorok tervezésekor pedig nemcsak arra figyeltek, hogy hatékony hőelvezetést érjenek el, hanem, hogy a ventilátorok esztétikus külsőt is kapjanak. Az EAX1950PRO kártyák beágyazott hűtőcsövekkel működnek, és fúvóventilátort használnak, hogy a levegőt a bordákhoz áramoltassák. Az új grafikuskártyák így a korábbi megoldásoknál körülbelül 10 Celsius fokkal alacsonyabb hőmérsékletet biztosítanak.

Az új EAX1950PRO sorozat támogatja az ATI CrossFire technológiát, lehetővé téve ezzel több GPU egyidejű használatát. A Windows Vista követelményeivel összhangban az új Asus kártyák a HDCP technológiát használják, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy rendszerük frissítésekor az támogatni fogja a nagyfelbontású digitális tartalmakat és a fejlett grafikus alkalmazások széles körét.

Az új EAX1950PRO sorozat minden modellje támogatja az úgynevezett Splendid Video Intelligence technológiát. A Splendid a képmegjelenítő eszközök széles használhatóságát biztosítja és automatikusan választja ki a legjobb képminőséget eredményező képméretet, öt különböző módot (Standard, Game, Theater, Scenery és Night), valamint hármas skin tone opciót kínál a különböző videó eszközökhöz.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök