Connect with us

technokrata

Mini PC – nagy tudás és extra design

Laptop

Mini PC – nagy tudás és extra design

A Fujitsu Siemens most debütált Mini PC-je új irányzatot képvisel az asztali PC-k világában.

Az elsősorban designra kihegyezett készülék alig 2 kilogrammos tömege és 5×16,5×16,5 centiméteres mérete dacára meglepően jó teljesítményt kínál. A normál irodai gépek komplett funkcionalitásával ellátott Esprimo Q5000 Mini PC kimondottan olyan, vállalatoknak készült, melyek prioritásként kezelik irodájuk stílusos megjelenését.

Az ügyvédi és építészirodák, az utazási ügynökségek és az elegáns irodai környezetben működő vállalatok számára a hatékonyság mellett a munkahely esztétikuma is fontos szempont. Ezek a szervezetek olyan helytakarékos IT-berendezéseket keresnek, amelyek jól tükrözik arculatukat. A Fujitsu Siemens Computers erre az igényre reagálva lép piacra exkluzív formatervű, fekete színű Esprimo Q5000 Mini PC-jével, melyen opcionálisan a felhasználó vállalat egyedi céges logója is feltüntethető.

Az Intel mobil technológiája és a rendszer korszerű kialakítása rendkívül halk működést és hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé. A slot-in DVD-meghajtó is a design szerves része. Mivel az összbenyomáshoz a monitor és a billentyűzet is hozzájárul, a Fujitsu Siemens Computers Scaleoview S20 ˝szélesvásznú˝ monitorral és hozzá illő billentyűzettel és egérrel együtt kínálja új Mini PC-jét.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom