Connect with us

Hálózati kamerával a biztonságos üzletmenetért

Laptop

Hálózati kamerával a biztonságos üzletmenetért

A világ legkisebb vezeték nélküli megapixeles felbontású hálózati kamerája.

Vállalkozása, otthoni irodája, lakása biztonságát bízza az AXIS 207MW hálózati kamerájára – egy vezetékes és vezeték nélküli technológiával egyaránt alkalmazható megfigyelési megoldásra. A jobb felügyelet és nagyobb biztonság érdekében figyelje meg a helyiséget, területet a helyi hálózaton vagy az Interneten keresztül.

Az Axis 207MW költségkímélő kamera, melyet a nagy, akár 1280×1024-es felbontású mozgó JPEG képet igénylő beltéri távfelügyeleti biztonsági alkalmazások igényeinek megfelelően alakítottak ki.

Látni és hallani
Az AXIS 207MW Megapixeles felbontásra alkalmassá tett lencséi és az infravörös fényt kiszűrő beépített szűrő (IIRCF) kitűnő képminőséget biztosítanak – még gyenge fényviszonyok között is. A képminőség és a sávszélesség-használat optimalizálása érdekében a termék támogatja a mozgó JPEG-et és az MPEG-4-et is.

A szinkronizált hangátvitel biztosítására beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a távoli felhasználó ne csak lássa, hanem le is tudja hallgatni az adott területet, és növelhesse a megfigyelési lehetőségeket. Ez a sokoldalú hálózati kamera a Windows és a Macintosh környezetet egyaránt támogatja, szabványos Web böngészőt alkalmaz a konfiguráláshoz és a megjelenítéshez.

Vezetékes és vezeték nélküli
A rugalmas telepíthetőség érdekében az AXIS 207MW hálózati kamera rendelkezik vezeték nélküli IEEE 802.11g és Ethernet hálózati interfésszel is, és a lehető legjobb biztonságot adja vezeték nélküli hálózatok számára azáltal, hogy a szokványos, WEP és WPA (Wi-Fi Protected Access) protokollokon kívül támogatja a WPA2 protokollt is. A széles lefedési skálával rendelkező nagyteljesítményű vezeték nélküli átvitel lehetővé teszi, hogy a kamerát oda szereljék fel, ahol arra szükség van, és nem oda, ahol hálózati kimenet van.

„Az AXIS 207MW hálózati kamera piaci bevezetése ki fogja elégíteni a nagyfelbontású, vezeték nélküli hálózati kamerákra vonatkozó ügyféligényeket” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „A vezeték nélküli kamerák telepítése gyors és egyszerű, mivel nincs szükség hozzá hálózati kábelezésre.”

Az AXIS 207MW – ugyanazt a kompakt megjelenést és a gyenge fényviszonyok közötti kitűnő képminőséget biztosítva – az AXIS 207-es termékcsaládjának lett tagja.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő