Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózati kamerával a biztonságos üzletmenetért

Laptop

Hálózati kamerával a biztonságos üzletmenetért

A világ legkisebb vezeték nélküli megapixeles felbontású hálózati kamerája.

Vállalkozása, otthoni irodája, lakása biztonságát bízza az AXIS 207MW hálózati kamerájára – egy vezetékes és vezeték nélküli technológiával egyaránt alkalmazható megfigyelési megoldásra. A jobb felügyelet és nagyobb biztonság érdekében figyelje meg a helyiséget, területet a helyi hálózaton vagy az Interneten keresztül.

Az Axis 207MW költségkímélő kamera, melyet a nagy, akár 1280×1024-es felbontású mozgó JPEG képet igénylő beltéri távfelügyeleti biztonsági alkalmazások igényeinek megfelelően alakítottak ki.

Látni és hallani
Az AXIS 207MW Megapixeles felbontásra alkalmassá tett lencséi és az infravörös fényt kiszűrő beépített szűrő (IIRCF) kitűnő képminőséget biztosítanak – még gyenge fényviszonyok között is. A képminőség és a sávszélesség-használat optimalizálása érdekében a termék támogatja a mozgó JPEG-et és az MPEG-4-et is.

A szinkronizált hangátvitel biztosítására beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy a távoli felhasználó ne csak lássa, hanem le is tudja hallgatni az adott területet, és növelhesse a megfigyelési lehetőségeket. Ez a sokoldalú hálózati kamera a Windows és a Macintosh környezetet egyaránt támogatja, szabványos Web böngészőt alkalmaz a konfiguráláshoz és a megjelenítéshez.

Vezetékes és vezeték nélküli
A rugalmas telepíthetőség érdekében az AXIS 207MW hálózati kamera rendelkezik vezeték nélküli IEEE 802.11g és Ethernet hálózati interfésszel is, és a lehető legjobb biztonságot adja vezeték nélküli hálózatok számára azáltal, hogy a szokványos, WEP és WPA (Wi-Fi Protected Access) protokollokon kívül támogatja a WPA2 protokollt is. A széles lefedési skálával rendelkező nagyteljesítményű vezeték nélküli átvitel lehetővé teszi, hogy a kamerát oda szereljék fel, ahol arra szükség van, és nem oda, ahol hálózati kimenet van.

„Az AXIS 207MW hálózati kamera piaci bevezetése ki fogja elégíteni a nagyfelbontású, vezeték nélküli hálózati kamerákra vonatkozó ügyféligényeket” – mondta Johan Lembre, az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „A vezeték nélküli kamerák telepítése gyors és egyszerű, mivel nincs szükség hozzá hálózati kábelezésre.”

Az AXIS 207MW – ugyanazt a kompakt megjelenést és a gyenge fényviszonyok közötti kitűnő képminőséget biztosítva – az AXIS 207-es termékcsaládjának lett tagja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés