Connect with us

technokrata

Villámgyors mindenes

Laptop

Villámgyors mindenes

A Xerox eddigi leggyorsabb fekete-fehér A/4-es irodai multifunkciós berendezése 43 oldalt nyomtat percenként.

A Xerox bemutatta eddigi leggyorsabb A/4-es multifunkciós irodai berendezését, melyet kis-, közép és nagyvállalatoknak egyaránt ajánl. A WorkCentre 4150 elsősorban nyomtató, de másolásra, szkennelésre és faxolásra is alkalmas A4 méretben.

A készülék egy időben képes nyomtatni, fénymásolni, szkennelni és faxolni anélkül, hogy a folyamatban lévő feladat befejezését meg kellene várnunk. A Print Queue Management és Automatic Print Around szoftvereknek köszönhetően meghatározható a feladatok prioritása – például a nyomtatási sor végére kerülnek azok a feladatok, melyek speciális méretű vagy típusú papírt igényelnek. A sürgős feladatokat előre vehetjük a sorban, ezáltal hatékonyabbá válhat az irodai munka.

A lépésről lépésre történő hálózati installáció és az egyszerűen használható érintőkijelző megkönnyíti a Xerox WorkCentre 4150 beállítását és karbantartását.

A hálózati hitelesítés funkció biztonságosabbá teszi a berendezés működését, ugyanis felhasználónév és jelszó beírása után engedélyezi a szkennelést és faxolást.

A Xerox WorkCentre 4150 rendelkezik az úgynevezett ˝igazolvány másolás˝ funkcióval, mely egy lépésben fénymásolja azonos oldalra az irat (személyi igazolvány, jogosítvány, biztosítási kártya) mindkét felületét. Ez például az egészségügyi intézmények munkáját könnyítheti meg, mert a funkciónak köszönhetően egyszerűbbé és gyorsabbá válik a betegek kartonjainak összeállítása, és csökken a papírfelhasználás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák