Connect with us

Hirdetés

technokrata

Villámgyors mindenes

Laptop

Villámgyors mindenes

A Xerox eddigi leggyorsabb fekete-fehér A/4-es irodai multifunkciós berendezése 43 oldalt nyomtat percenként.

A Xerox bemutatta eddigi leggyorsabb A/4-es multifunkciós irodai berendezését, melyet kis-, közép és nagyvállalatoknak egyaránt ajánl. A WorkCentre 4150 elsősorban nyomtató, de másolásra, szkennelésre és faxolásra is alkalmas A4 méretben.

A készülék egy időben képes nyomtatni, fénymásolni, szkennelni és faxolni anélkül, hogy a folyamatban lévő feladat befejezését meg kellene várnunk. A Print Queue Management és Automatic Print Around szoftvereknek köszönhetően meghatározható a feladatok prioritása – például a nyomtatási sor végére kerülnek azok a feladatok, melyek speciális méretű vagy típusú papírt igényelnek. A sürgős feladatokat előre vehetjük a sorban, ezáltal hatékonyabbá válhat az irodai munka.

A lépésről lépésre történő hálózati installáció és az egyszerűen használható érintőkijelző megkönnyíti a Xerox WorkCentre 4150 beállítását és karbantartását.

A hálózati hitelesítés funkció biztonságosabbá teszi a berendezés működését, ugyanis felhasználónév és jelszó beírása után engedélyezi a szkennelést és faxolást.

A Xerox WorkCentre 4150 rendelkezik az úgynevezett ˝igazolvány másolás˝ funkcióval, mely egy lépésben fénymásolja azonos oldalra az irat (személyi igazolvány, jogosítvány, biztosítási kártya) mindkét felületét. Ez például az egészségügyi intézmények munkáját könnyítheti meg, mert a funkciónak köszönhetően egyszerűbbé és gyorsabbá válik a betegek kartonjainak összeállítása, és csökken a papírfelhasználás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés