Connect with us

Új Xerox multi masinák

Laptop

Új Xerox multi masinák

A Xerox két asztali multifunkciós berendezéssel bővíti kínálatát.

A Xerox WorkCentre 4118 egyedi funkciókat kínál megfizethető áron, a belépőszintű WorkCentre 3119 pedig a költséghatékonyságot szem előtt tartó kisvállalatok számára jelenthet ideális megoldást.

Xerox WorkCentre 4118

A felsőkategóriás multifunkciós berendezés kétféle konfigurációban kapható. A WorkCentre 4118P másol és nyomtat, a Work Centre 4118X ezen felül faxol és színesben szkennel. Mindkét konfiguráció rendelkezik az úgynevezett ˝igazolvány másolás˝ funkcióval, mely egy lépésben fénymásolja azonos oldalra az irat (személyi igazolvány, jogosítvány, biztosítási kártya) mindkét felületét. Ez például az egészségügyi intézmények munkáját könnyítheti meg, mert a funkciónak köszönhetően egyszerűbbé és gyorsabbá válik a betegek kartonjainak összeállítása, és csökken a papírfelhasználás.

A Xerox WorkCentre 4118 4.800 dpi felbontásban szkennel, és 17 A/4-es oldalt nyomtat percenként. Méretes kijelző panelje megkönnyíti a bonyolult nyomtatási feladatok kezelését. Nagy kapacitású tonerével 8.000 oldalt nyomtathatunk. 550 lapos papírtálcával rendelkezik, melynek köszönhetően kevesebb munkaidőt vesz igénybe a nyomtató üzemeltetése. A rendszer belső hálózati kártyával, valamint egy második, 550 lapos papírtálcával bővíthető.

Xerox WorkCentre 3119
A készülék minden olyan feladatot ellát, melyre a mai irodai környezetben szükség van: fekete-fehérben nyomtat és másol, illetve színesben szkennel. Elsősorban a takarékosságot szem előtt tartó kisvállalkozások számára lehet jó választás: olyan költségkímélő megoldásokat kínál, mint az egy lapra több oldal nyomtatása vagy a toner-takarékos üzemmód.

A WorkCentre 3119 egy perc alatt 18 oldalt nyomtat vagy fénymásol, az első oldalt 11 másodperc alatt készíti el. Fekete-fehérben és színesben is tud szkennelni – Word és Excel dokumentumokba, PDF, JPEG és TIFF formátumba. Színes dokumentumokat 4.800 dpi felbontásban szkennel. A berendezés maximális kapacitása havi 10.000 oldal, és olyan fekete-szöveg opcióval rendelkezik, mely a színes vagy szürke árnyalatú szöveget könnyen olvasható fekete szöveggé konvertálja.

A nagy kijelző panelnek és az egybeépített toner és dobegységnek köszönhetően a berendezést egyszerű kezelni és üzemeltetni.

A Xerox WorkCentre 4118 és 3119 multifunkciós berendezések 2006 októberétől elérhetők Magyarországon is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom