Connect with us

technokrata

Asus LCD monitorok – 2 ms-os válaszidővel

Laptop

Asus LCD monitorok – 2 ms-os válaszidővel

Az Asus bemutatta legújabb LCD monitorait.

Az Asus által kifejlesztett, a válaszidőt 2 milliszekundumra csökkentő Trace Free technológiával nincs több utánhúzás, vagy késés a képben. A HDCP támogatás segítségével pedig az MW sorozat biztosítja a videójelek integritását és a kiváló képminőséget.

A 22 colos képátlóval rendelkező MW221U monitor 1.680×1.050 pixeles felbontást és széles látószöget biztosít számunkra. A képtartomány így 27 %-kal lesz szélesebb, mint a 19 colos változat esetében. Az MW221U képes igazodni az A4-es mérethez, elegendő helyet adva ezzel a különböző tartalmak különböző helyigényeihez.

A VW191 és VW192 típusjelű 19 colos sorozat 16:10 képaránnyal, széles látószöggel, 5 milliszekundumos válaszidővel és 800:1 arányú maximális kontraszttal rendelkezik, ezenkívül beépített sztereó hangszórók is találhatók rajta.

A széles képernyős monitorokon kívül az Asus klasszikus kialakítású új modelleket is bemutatott. A 17 colos MB17 és a 19 colos MB19 rendre 5, illetve 2 milliszekundumos válaszidővel működnek. A további fontosabb specifikációk közé tartozik a 160/160 fokos (horizontális/vertikális) széles látószög, az integrált hangszóró és az elülső oldali fülhallgató csatlakozó.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák