Connect with us

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Laptop

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Az új M55p a Lenovo gépei közül először tartalmazza az Intel Core 2 Duo processzorát.

A két, Core 2 Duo-s ThinkCentre gépcsalád tagjai, az M55p, M55, M55e, A55 és az A53 a felhasználót a rendszer karbantartásában segítő ThinkVantage technológiákkal érkeznek. Az ImageUltra Builder és a ThinkVantage System Migration Assistant könnyebbé és hatékonyabbá teszi az átállásokat az IT-részleg számára. A ThinkVantage Productivity Center által szolgáltatott rengeteg információ segít beállítani, üzemeltetni és bővíteni a ThinkCentre gépeket. Mindegyik M és A szériás ThinkCentre gép rendelkezik azzal a “Rescue and Recovery” rendszerrel, amely minden szoftver meghibásodás esetén segít a gép gyors életre keltésében.

A ThinkCentre M szériába tartozó, Intel vPro platformmal érkező M55p az Intel Active Management és virtualizációs technológiáival a távolról történő PC üzemeltetés magasabb szintjét képviseli. Az M55p ThinkVantage funkcióival az IT-menedzserek távolról is hozzáférhetnek a PC-hez, még abban az esetben is, ha az ki van kapcsolva, vagy a rendszer nem válaszol. Így a cégek teljes mértékben megoldhatják ThinkCentre gépeik menedzselését, ideértve az azonnali rendszerfrissítéseket és a teljes PC parkon átívelő ellenőrzés lehetőségét is.

A ThinkCentre M sorozatának gépei emellett a ThinkVantage Client Security Solutionnel vannak ellátva, amely megvédheti a vállalat olyan létfontosságú információit, mint jelszavak, kódkulcsok és elektronikus igazolások. A Rescue and Recovery az Antidote Delivery Manager segítségével lehetővé teszi a biztonsági frissítések azonnali telepítését még kikapcsolt számítógép esetén is.

Mindegyik M- és A-szériás ThinkCentre géphez választható az Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 vagy Celeron D processzora. A szerszám nélkül cserélhető meghajtók, adapterkártyák és az acél váz könnyűvé teszi az M- és A-szériás ThinkCentre gépek bővítését. Mindkét termékcsalád kompatibilis a Microsoft Vistával.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő