Connect with us

technokrata

Beépített hűtőrendszeres új játékvezérlő

Laptop

Beépített hűtőrendszeres új játékvezérlő

A Logitech bemutatta új játékvezérlőjét, ami egy újfajta, beépített ventilátoros hűtőrendszer segítségével még a legszorosabb versenyhelyzetben is szárazon tudja tartani a játékos kezét.

A Logitech ChillStream megoldása egy beépített 40 milliméteres ventilátort használva percenként 0,1 köbméter levegőt mozgat meg szinte hang nélkül. A ventilátor kis méretének köszönhetően a ChillStream szolgáltatás belefér bármilyen szabványos méretű játékvezérlőbe. A vezérlő két oldalán elhelyezkedő keskeny nyílások pontosan azokra a területekre irányítják a levegőt, amik a leginkább igénylik a hűtést: a játékos négy ujjára, hüvelykujjának tövébe és tenyerébe. A légmozgás három fokozatban kapcsolható, így választhatunk egy erősebb, vagy gyengébb hűtés és a kikapcsolt állapot között. A szellőzőnyílások bemélyednek a vezérlő borításába, körülöttük pedig gumírozott felületek teszik szinte észrevehetetlenné őket játék közben.

A plug-and-play, teljes sávszélességű USB-t használó Logitech ChillStream játékvezérlő jelenleg Windows XP gépekkel működik (a legfrissebb javítócsomagok is szükségesek hozzá), és a Microsoft új operációs rendszerének megjelenésekor Windows Vista gépeken is használható lesz. A vezérlőn helyet kapott a Logitech szabadalmazott lebegő D-pad irányítógombja, ami a hagyományos középen felfüggesztett billenőgomb helyett négy helyen támaszkodik, így nincs kitéve a más vezérlőknél ismert átbillenésnek.

A Logitech ChillStream ára Európában 39 euró, vagyis mintegy 11 ezer forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák