Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Asus alaplap – játékőrülteknek!

Laptop

Új Asus alaplap – játékőrülteknek!

Az Asus bejelentette Quad SLI technológiás, Intel Core2 Extreme támogatású legújabb alaplapját.

A P5N32-SLI Premium/WiFi-AP alaplapon található három PCI Express x16 slot (kettő az SLI kettős-GPU grafikus kártyákhoz és egy az Nvidia Physics kártyához) nagy grafikai teljesítményt és élethű játékélményt tesz lehetővé.

Egy játékra kiélezett rendszerben a CPU vezérli a játékokban megjelenő mesterséges intelligenciát és logikai számításokat, míg a GPU háromdimenziós látványt produkál. A fizikai kártyák pedig a játék egy újabb dimenzióját tárják elénk a mozgás és a kölcsönhatás dinamikájával. A P5N32-SLI Premium/WiFi-AP tovább növeli a robbanások, repülő törmelékek, vízcsobbanások, folyadékok áramlásának és a szél okozta mozgások életszerűségét.

A 8 fázisú tápkialakítás hatékonyabb működést tesz lehetővé, kevesebb hőt állít elő (legalább 15 Celsius fokkal), mint más hasonló eszközök. Csökkenti a bemeneti áram- és a kimeneti feszültségingadozást, így a processzort és a feszültségszabályozó modulokat (VRM – voltage regulation modules) megóvja a túlzott igénybevétel veszélyeitől. Ez a megoldás képes a gyors átmeneti reagálásra és arra a stabilitásra, ami különösen akkor térül meg amikor a CPU-nak több áramra van szüksége, például nagy terhelésnél, vagy túlhúzásnál.

A WiFi-AP Solo lehetővé tesz elérési pont (AP) és vezeték nélküli kliens üzemmódot is. A rendszer kikapcsolt állapotában az AP mód fenntartja a kapcsolatot a WLAN eszközökkel a játékok, az Internet-elérés és a nyomtatási funkciók megosztásához.

A ventilátor nélküli szerkezet hatékony és zajmentes hűtést biztosít, nagymértékben csökkenti az alkatrészek által keltett hőt. A ventilátor meghibásodása okozta kár szintén a múlté. A réz hőelvezető cső a chipset által keltett hőt a hátsó I/O portokhoz közeli hűtőbordához irányítja, ahol a rendszerben lévő légáramlatok kivezetik azt. A Stack Cool hatékonyan vezeti el a kritikus alkatrészek keltette hőt a különlegesen kialakított PCB (nyomtatott áramköri kártya) hátoldalára a jobb hőleadás érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés