Connect with us

technokrata

Logitech internetes telefon készülék

Laptop

Logitech internetes telefon készülék

A Logitech Cordless Internet Handset kézibeszélővel olyan egyszerű használni a Skype-ot, mint egy hagyományos vezeték nélküli telefont.

A készülék a számítógéptől akár 50 méterre is kristálytiszta hangminőséget biztosít, és ez a legtöbb lakásban bőven elegendő távolság. A színes folyadékkristályos kijelzőn láthatóvá válik az elérhető Skype partnerek listája, bekapcsolható a Skype hangüzenet szolgáltatása, és kijelezhető a híváslista (bejövő és kimenő hívások). Elég odagörgetni a felhívni kívánt partner nevéhez, és egy gombnyomással már kapcsolódik is a rendszer.

A készülék néhány további prémium tulajdonsága: háttérvilágított billentyűzet, kihangosító funkció és választható csengőhangok. A Logitech Cordless Internet Handset a töltőállványával együtt bárhol elhelyezhető a lakásban, mert a készülék a mellékelt USB-csatlakozású adó-vevő segítségével vezeték nélküli kapcsolatban marad a számítógéppel.

A Logitech Cordless Internet Handset az Egyesült Államokban és Európában egyaránt október elejétől lesz kapható, 99 eurós ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák