Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bikaerős notebook az Asus-tól

Laptop

Bikaerős notebook az Asus-tól

A távol-keleti gyártó frissítette multimédiás noteszgépét: a legújabb processzor, videovezérlő és HD DVD meghajtó került bele.

Az Asus W2 eddig sem volt a hordozhatóság mintaképe: a készüléket a gyártó kifejezetten az asztali PC-k lecserélésére szánta. Az új fejlesztések megjelenésével időszerűvé vált a ráncfelvarrás; ennek köszönhetően immár az Intel legújabb, Core 2 Duo processzora dolgozik benne. Ezt 2 GB-nyi kétcsatornás, DDR 2 SDRAM látja el adatokkal.

A notebook másik érdekessége, hogy az általunk is nemrég bemutatott új ATI grafikus processzor, a Mobility Radeon X1700-as chip teljesít benne szolgálatot. Emellé a gyártó 256 MB-nyi GDDR 3 videomemóriát pakolt, így a nagyméretű textúrák megjelenítése sem okozhat nehézséget. Kijelzőfelület ehhez pedig bőven rendelkezésre áll: az LCD WUXGA, azaz 1920 x 1200 pixeles natív felbontásra képes. A videovezérlő HDMI portján keresztül a HD TV is támogatott, melyet a készülékbe szerelt HD DVD meghajtó láthat el adatokkal.

Felkészítették analóg és digitális adások kezelésére is egy TV tuner révén a készüléket, így a Windows XP Media Center Edition minden képessége kihasználható rajta. A vázban négy fő hangszóró és egy kicsis subwoofer is helyet kapott, bár ez nyilvánvalóan nem képes tökéletes házimozi élményt előállítani.

A vezetékmentes csatlakozást (802.11a/b/g, Bluetooth 2.0) is támogató Asus W2 ára pillanatnyilag még nem ismert.

Fizikai paraméterek

Méret: 39,5 x 29 x 3,5 cm
Tömeg: 3,3 kg



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés