Connect with us

Asztali kihangosító PC-hez

Laptop

Asztali kihangosító PC-hez

A Logitech legújabb asztali kihangosítója az internetes beszélgetések megkönnyítésére hivatott.

A mikrofonok a szárny alakú készülék két végén helyezkednek el, és akár a suttogást is érzékelik több méter távolságból. A QuickCall kihangosító gyártásakor a Logitech RightSound technológiát alkalmazták, hogy kiszűrjék a visszhangot, ami a mikrofon és a hangszóró egymáshoz való közelségéből ered, és sokszor zavart okoz a kihangosítóknál és a PC-s rendszereknél. Amikor azonban személyessé válik a beszélgetés témája, egyszerűen bedughatjuk a fejhallgatónkat a készülék kiegészítő aljzatába. Mivel a kihangosító USB-n keresztül csatlakozik a PC-hez, nincs szükség egyéb áramforrásra, sőt notebookkal együtt is bárhol használható.

A QuickCall kihangosító rendelkezik minden olyan funkcióval, amire az embernek szüksége van, hogy hívásokat fogadjon, azokat megszakítsa, elnémítsa, vagy a hangerőt szabályozza. A készülék jelzőfényei egyértelműen mutatják a VoIP-kapcsolat állapotát. A mellékelt Logitech CallCentral szoftver segítségével ki lehet választani, hogy mely kommunikációs funkciókat akarjuk használni a készülékkel.

A Logitech QuickCall USB Speakerphone kihangosító az Egyesült Államokban októbertől, Európában december elejétől kapható. Európában 99 euró lesz az ajánlott fogyasztói ára.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom