Connect with us

technokrata

Új multimédia lejátszók a Canontól

Laptop

Új multimédia lejátszók a Canontól

A Canon bejelentette a Media Storage M30 és a Media Storage M80 típusjelzésű új hordozható multimédia lejátszóit.

Az EOS sorozat és a digitális fényképezőgépek felhasználóinak szánt eszközök nagy fényerejű 3,7 colos TFT kijelzővel rendelkeznek, 160 fokos látószögük biztosítja a képek és videók könnyű megtekintését, 30 GB-os, illetve 80 GB-os merevlemezükön különböző fileformátumú digitális fényképek, videók és hangfájlok tárolhatók. Mindkét eszköz nagysebességű USB 2.0 kapcsolatot használ és CF, valamint SD kártyák fogadására alkalmas.

A Media Storage M30 és M80 főbb jellemzői:
-30/80 GB-os merevlemez
-3,7 colos, nagy fényerejű TFT kijelző
-CF és SD kártyaolvasó
-USB 2.0 kapcsolat
-Többféle kép, videó és hangfile-formátum támogatása, többek között: Canon RAW, MPEG, MP3 és WAV
-Kibővített PictBridge-kompatibilitás
-Képfájl védelem 4-8 karakteres jelszóval
-audió kimenet, fejhallgató csatlakozó

A Canon RAW formátumán és a JPEG képformátumon kívül a Media Storage M30 és M80 többféle multimédia-file megjelenítésére, illetve lejátszására képes.

Az 1,8 colos HDD a stabilitása és modern védelmi funkciói miatt került beépítésre, mindkét eszköz burkolata erős, strapabíró magnéziumötvözetből készült. A hibák elkerülése érdekében feltöltés közben ellenőrzi a fájlokat az eszköz, az engedély nélküli hozzáférés ellen a képeket és egyéb fájlokat akár 8 karakteres jelszóval védhetők.

Az EOS fényképezőgépeket használók kedvéért a két eszköz a BP 511A akkumulátorról működik, melyet több EOS modell is használ (például az EOS 5D, EOS 20D és az EOS 30D), ezenkívül olyan professzionális termékek is, mint a WFT E1 vezeték nélküli fájltovábbító.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom