Connect with us

Megújuló Centrino – nagyobb wireless sebesség

Laptop

Megújuló Centrino – nagyobb wireless sebesség

Az Intel nyilvánosságra hozta a következő generációs Intel Centrino Duo mobil technológia platform részleteit.

Az Intel nyilvánosságra hozta a következő generációs Intel Centrino Duo mobil technológia platform részleteit. A cég új platformjával gyorsabb, és a mobil kommunikációs képességeket hatékonyabban kihasználó hordozható számítógépek elterjedését célozza. A platform szívét a nagyobb teljesítményű és energiatakarékos Intel Core 2 Duo processzor áll.

A vállalat egyúttal bejelentette azon programját, amely a jövőben megjelenő 802.11n termékekkel való interoperabilitást célozza, azaz a különböző szabványok mentén működő Wi-Fi kapcsolódási pontok közötti gyors és akadálymentes kommunikációt.. Az Intel által bejelentett fejlesztések célja egy következő szintre lépni a jelenleg is a világ legjobbjának tartott processzorok és az Intel Centrino mobil technológiának ötvözésével.

A következő generációs Wi-Fivel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy korábban már többször is megállapították: a standard 1.0-s tervezetére alapuló termékek mind teljesítményben, mind egymással való kompatibilitásban kifogásolhatók. Ezt ugyan a 802.11n jelenlegi változatát alkalmazó vállalatok tagadják, ám az tény, hogy a leendő standard újraírt tervezetét csak 2007 januárjában terjeszthetik be újra az IEEE tagjai elé, szavazásra. Közel 12 ezer (!) változtatást kell(ett) eszközölni a tervezetben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom