Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőpanel és LCD az új Logitech hangszórón

Laptop

Érintőpanel és LCD az új Logitech hangszórón

A Logitech tegnap hazánkban is bemutatta a Logitech Z-10 Interactive 2.0 névre keresztelt hangszórórendszert.

Az új hangszórón találunk valamit minden érzékszervünknek: beépített érintőlapkás vezérlőpult a kéznek; háttérvilágításos LCD-n megjelenő zenei információk, óra és hangerőkijelzés a szemnek; és hogy a fülünk se maradjon ki semmiből, az új hangszóró méretét meghazudtoló hangzással tölti be a szobát.

A Z-10 előlapján elhelyezett érintőgomboknak köszönhetően nem kell a számítógépen futó alkalmazások között váltogatni, ha változtatni akarunk a zene lejátszásán. Tovább dolgozhatunk, böngészhetünk, vagy akár ki is kapcsolhatjuk a monitort, a beépített vezérlőpulton még akkor is be tudjuk állítani a hangerőt, a mély és magas hangok arányát, lapozgathatunk a zeneszámok között, megállíthatjuk és újraindíthatjuk a lejátszást.

Az USB kapcsolat és a fejlett segédszoftver segítségével a hangszóró számos népszerű zenelejátszó program – például az iTunes, a Windows Media Player, a Winamp és a Musicmatch – információit is meg tudja jeleníteni. A kijelzőn figyelemmel kísérhetjük még a pontos időt, a pillanatnyi hangerőt és más, a számítógéptől érkező adatokat is.

A Logitech Z-10 hangszórón négy darab, internetes rádióállomások előhívására alkalmas érintőgomb is helyet kapott. Kedvenc internetes rádióink címeit vagy zenelistáinkat kényelmesen, egy laza érintéssel elmenthetjük, és előhívhatjuk később.

Mindkét oldali dobozba két hangsugárzó van beépítve: egy 2,5 centiméteres magas hangsugárzó és egy 7,6 centiméteres mélyhangszóró. A beépített erősítő szétválasztja a magas és alacsony frekvenciákat, és a megfelelő hangsugárzóhoz továbbítja azokat.

A Z-10 kis helyet foglal. Mindkét hangdoboz csak 24,6 centiméter magas, 11,4 centiméter széles és 11,9 centiméter mély. Üzembe helyezése egyszerű, mivel a számítógépről a hangjelek és a kijelzőre szánt információk is egyetlen USB kábelen jutnak célba. A hangszórón helyet kapott egy fejhallgató kimenet, valamint egy szabványos 3,5 milliméteres jack hangbemenet is, amivel MP3 lejátszót vagy bármilyen más hangforrást ráköthetünk.

A Logitech Z-10 Interactive 2.0 hangszórórendszer októbertől kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában 149 euró, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés