Connect with us

technokrata

Blu-ray: DVD-utód számítógépbe és asztalra egyaránt

Laptop

Blu-ray: DVD-utód számítógépbe és asztalra egyaránt

A LG Electronics piacra dobta Blu-ray kompatibilis Full HD asztali számítógépeit és Blu-ray Super Multi DVD íróját.

A cég ez év végéig kereskedelmi forgalomba hozza asztali Blu-ray DVD lejátszóját, valamint Blu-ray lemezeit is. Az LG úgynevezett Blu-ray Élmény Zónákat alakított ki száz koreai áruházban, ahol a cég Full HD LCD televízióin hollywoodi filmeket nézhetnek a vásárlók Blu-ray lemezekről, hogy megtapasztalhassák az újgenerációs DVD-k nyújtotta látványt.

Az LG Blu-ray RW készüléke, a Super Multi Blue (GBW-H10N) 25 GB adatot képes rögzíteni egyetlen lemezre. A Super Multi Blue a világon elsőként 4x-esen tud Blu-ray R és 2x-es sebességgel képes Blu-ray RW lemezeket írni. A készülék bármely Blu-ray lemezzel kompatibilis és természetesen kezeli a CD és DVD formátumokat is. Az LG elsőként Koreában és a főbb európai piacokon, köztük Németországban és Franciaországban kezdi forgalmazni a Super Multi Blue-t.

Párosítva a Super Multi Blue meghajtóval és az nVIDIA 256MB-os GeForce 7900GT videokártyájával az LG XPION X600 számítógép szériája alkalmas Full HD videók lejátszására és a legújabb 3D játékok kezelésére is. A vásárlók megtekinthetik HD kamerával készített felvételeiket és a filmstúdiók Blu-ray formátumban forgalmazott filmjeit is a számítógépen.

Az XPION X600 széria alkalmaz elsőként olyan grafikus chipet,amely támogatja a High-Bandwith Digital Content Protection (HDCP) másolásvédelmi technológiát. Az új sorozat 3,4 GHz-es Intel Dual Core processzorral, 320 GB-os merevlemezzel és 1 GB DDR2 memóriával kerül a boltokba. A készülékbe ezenkívül egy 14 az 1-ben memóriakártya olvasót is beépítettek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin