Connect with us

ASUS notebook a legújabb Geforce-szal

Laptop

ASUS notebook a legújabb Geforce-szal

Kis méret, nagy teljesítmény.

Az A8Js notebookot a legújabb grafikai technológiák tesznek különlegessé. Az Intel Core 2 Duo processzorra és az Intel 945PM Express chipsetére épülő, vékony és könnyű A8Js a világ első notebookja, amely az Nvidia Geforce 7700 GPU-t használja. Az új Geforce grafikai eszköz 50%-kal nagyobb pixel sávszélességet ad, mint az eddigi Nvidia GPU-k, és 512 MB memóriával, valamint a távol-keleti vállalat Purevideo technológiájával rendelkezik. Az ASUS Splendid Intelligens Képjavító Technológia különböző multimédia adatforrásokat használ, hogy csökkentse az átállással járó zajforrást, jobb kontrasztot, élességet, skin tone-t és színélességet érjen el a 14 colos LCD-n.

SATA winchesterének kapacitása 60-120 GB közötti lehet. A beépített mikrofon és webkamera kényelmes videokonferenciát tesz lehetővé, anélkül, hogy bármilyen külső eszközt csatlakoztatni kellene, illetve a notebook elülső oldalán kaptak helyet a hangszórók. Néhány érintéssel elérhetővé válnak a szórakoztató elektronikai eszközök az új Instant Fun PLUS segítségével, mely könnyed hozzáférést jelent az integrált multimédia alkalmazásokhoz.

A beépített WLAN 802.11 a/b/g vezeték nélküli Internet-elérést tesz lehetővé, bárhol, ahol van jel. A Bluetooth 2.0 megnövelt adatátvitellel segíti a kapcsolatot az összehangolt digitális eszközök között, háromszor gyorsabban, mint a standard Bluetooth. Továbbá input és output portok teljes sora segíti a dinamikus adatátvitelt és adattárolást: öt USB port, S-video TV-out port és egy express card fiók.

Fizikai paraméterek

Méret: 33,5 x 24,5 x 3,48~3,73 cm
Tömeg: 2,39kgSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom