Connect with us

technokrata

Vadiúj Panasonic LCD TV-k

Laptop

Vadiúj Panasonic LCD TV-k

A Panasonic bejelentette két új LCD televízióját.

Az új modellek 178 fokos látószöggel rendelkeznek mind függőleges, mind vízszintes irányban, ami lehetővé teszi, hogy a szoba szinte bármely pontjából szép képet kapjunk. Az IPS Alpha Panel nagy kontrasztarányt és élénk, életszerű színeket nyújt nem csak szemből, hanem éles szögből nézve is.

Az új modellek minden egyes kulcsfontosságú alkotóelemét a processzortól a meghajtóig a Panasonic cégen belül fejlesztette és gyártotta, valamint biztosítja az évek alatt kidolgozott képtökéletesítő V-REAL technológiát.

A HDAVI vezérlő funkcióval (HDMI kábel használatával) a műveletek könnyen és gyorsan elvégezhetők, az SD kártyabemenettel egyszerűbbé válik a digitális fényképezőgéppel készült képek levetítése és egy Universal Design távkapcsoló biztosít kényelmes, egyszerű irányítást. Hogy a képet élethű hangzás kísérje, a Panasonic az új modelleket fejlett, ultravékony hangszórókkal, valamint páros passzív mélyhangszórókkal szerelte fel.

Az sktív fényszabályozás révén a világos képsorok élesebbek és könnyebben kivehetők. A sötét képsorokat mélyebb, élesebb színek gazdagítják. Ez a kapcsolási mechanizmus automatikusan észleli a bejövő jelekből a fényszintet és hozzáigazítja a háttérfényt a valós időnek megfelelően. Ez egy drámai előrelépés a hagyományos LCD televíziókhoz képest, melyeknek gyakori hibája a nem elég nagy maximális fényerő és a színmélység hiánya, amely a sötét színek gyenge előállításából adódik. Az Active Light Control nagymértékben kiterjeszti a színskála szélességét.

Az 1.049.088 (1.366×768) képpontos HD panellel büszkélkedő TX-32LX600 és 26LX600 élettartama körülbelül 60.000 óra.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom