Connect with us

technokrata

Új multifunkciós Xerox

Laptop

Új multifunkciós Xerox

A Xerox bemutatta új multifunkciós WorkCentre termékcsaládját, mellyel a nagymennyiségű irodai színes nyomtatást, másolást, szkennelést és a házon belüli professzionális utómunkát igénylő ügyfeleket célozza meg.

A WorkCentre 7228, 7235 és 7245 színes multifunkciós berendezések A3 méretig nyomtatnak és másolnak, ezenkívül alkalmasak a nagyobb méretű dokumentumok faxolására és e-mailbe szkennelésére is.

Az új Xerox WorkCentre modellek is a cég EA toner technológiáját használják, mely csekély tintafelhasználás mellett biztosít élénk színeket. A korszerű festéktechnológia jobb nyomatminőséget és kevesebb selejtet eredményez.

A nagyméretű érintőképernyő és a színes kezelőfelület megkönnyíti a bonyolult nyomtatási feladatok kezelését. Az automatikus funkciók – a képminőség-beállítás, a regisztráció, az elforgatás, a papírválasztás, a tálcaváltás és a feladat-visszaállítás automatikus elvégzése – jó nyomatminőséget biztosítanak.

A berendezések felbontása 1.200×1.200 dpi. A WorkCentre 7228 nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatásnál 28 oldal/perc, színes nyomtatásnál 26 oldal/perc. A WorkCentre 7235 esetében ugyanezek az adatok 35 oldal/perc, illetve 31 oldal/perc. A WorkCentre 7245 nyomtatási sebessége a legnagyobb, fekete-fehér dokumentumok nyomtatásakor 45 oldal/perc, a színeseknél 35 oldal/perc.

A Xerox WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 eszközcsalád Magyarországon 2006 szeptemberétől kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom