Connect with us

Lexmark X5470: olcsó mindenes

Laptop

Lexmark X5470: olcsó mindenes

A Lexmark bemutatta új X5470 típusjelű fax- és fotófunkcionalitással is felszerelt, kedvező árú, tintasugaras négy-az-egyben multifunkciós modelljét.

A Lexmark X5470 percenként 25 fekete, illetve 18 színes oldalt képes nyomtatni, ezenkívül pedig 10 lapos automatikus adagoló, magas szintű fényképszerkesztési funkciók, valamint PC-független fényképkezelési-, fax- és másolási képességek jellemzik.

Az X5470 a Lexmark Fast Pics and Imaging Studio Software alkalmazásával megkönnyíti a felhasználónak fényképei szerkesztését, nyomtatását és kezelését. Keretnélküli 10×15 centiméteres fényképeket is készíthetünk fényképezőgépünk memóriakártyájáról vagy PictBridge-en keresztül, illetve közvetlenül a memóriakártyáról próbanyomat oldalt is nyomtathatunk, majd azon bejelölhetjük a nyomtatandó képeket, és a szkennerrel beolvasva a jelöléseket tartalmazó próbanyomatot kinyomtathatjuk a kiválasztott képeket. A felhasználók a Lexmark X5470 segítségével hatszínű, 4.800×1.200 dpi felbontású fényképnyomtatást is választhatnak – fotópapírra, opcionális fotó-tintapatronnal.

A csomag része a Lexmark Web Toolbar (eszköztár) is, mely segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy csak az őket érdeklő információkat nyomtassák ki a webről. A Web Toolbar néhány kattintással automatikusan úgy formázza a web oldalakat, hogy azok szabványos lapméreten vágatlanul, információk vagy képek elvesztése nélkül kinyomtathatók legyenek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom